O kalabalıkta kimse fark etmez dwaxerdwaxer wrote:Ama yakalanırsan; seni baştan uyarayım Cenceri'nin cezaları oldukça ağırdır.
Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar
Ne yani her elf soğuk mu olcak hacı. Benim elfim böyledwaxer wrote:Ama roll playde hata yaparsanız ekstradan ceza alırsınız ona göre. Kaşardı maşardı anlamam.
Sen hangi durumlara ceza vercen önceden bi söyle ona göre bi yola girelim bizde :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
İnşallah cezayı alınca yola girmek yerine ceza almadan yolda kalmayı kendin bulursunStarfell wrote:Ne yani her elf soğuk mu olcak hacı. Benim elfim böyledwaxer wrote:Ama roll playde hata yaparsanız ekstradan ceza alırsınız ona göre. Kaşardı maşardı anlamam.:D Onu böyle kabul edin lütfen
![]()
Sen hangi durumlara ceza vercen önceden bi söyle ona göre bi yola girelim bizde :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Dwaxer sanırım E-tools'taydı, silahın üstüne geldiğimde altta silah İnformation bölümünde "Bir monk Unarmed Damage'ini kullanır bu silah için diyordu." galiba Nunchaku içindi, bir o kısma bakar mısın? Ã?ünkü onun için almıştım galiba Nunchaku ve Sai'yi 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Mark sildim senin son yazdığını, uymadı çünkü. Bu gibi şeyler için Farop Town oyununu kurmuştuk ama yürümedi. Her neyse, giriş hikayeni detaylı tutmuşsun, emek harcamışsın beğendiğim için sana +1 DM puanı verdim, bu puanları biriktir, çok birikirse (en az 10 olması lazım) uçuş mili kazanırsın.
Yok şaka bir yana hakikatten, detaylı çalışanlara her zamanki gibi oyun içi magic item hediyelerim olacaktır.
.........
Liero Oswaldo odaların parasını ödemişti 10 altını dışarda kalacaklar için vermişti sana aslında. Ben mi yanlış ya da yetersiz ifade ettim. Neyse, Oswaldo cömert ve dürüst adamdır sonradan verir yine.
.
Mark sildim senin son yazdığını, uymadı çünkü. Bu gibi şeyler için Farop Town oyununu kurmuştuk ama yürümedi. Her neyse, giriş hikayeni detaylı tutmuşsun, emek harcamışsın beğendiğim için sana +1 DM puanı verdim, bu puanları biriktir, çok birikirse (en az 10 olması lazım) uçuş mili kazanırsın.
.........
Liero Oswaldo odaların parasını ödemişti 10 altını dışarda kalacaklar için vermişti sana aslında. Ben mi yanlış ya da yetersiz ifade ettim. Neyse, Oswaldo cömert ve dürüst adamdır sonradan verir yine.
.
Pazartesi perşembeleri dönecek ama ben diyim biraz anarşist bir şekilde bazen hooop diye ilerleyebilir de. Çok kalabalık olduğumuzdan, biraz hızlandırmak maksadıyla uçurabilirim sizi.Androner wrote:oyun hangi günler dönece dwazer?
ben de ona göre ayarlayayım kendimi, bu arada benim karakter druid olduğu için şehirlere girse bile, binaların içine girmeyi tercih etmeyecektir.
Peki druid olarak, yeraltındaki tünel ve zindanlara da mı girmeyeceksin?
......................
Liero hata sen de değil, ben cümleleri düzgün sıralayamamışım.
.