Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

dwaxer wrote:Ama yakalanırsan; seni baştan uyarayım Cenceri'nin cezaları oldukça ağırdır.
O kalabalıkta kimse fark etmez dwaxer :D:D ama neyse daha sonra :schemes:
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

Yeniyim forumda ilk oyunum affola :)

Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Benimde ilk Female elfim :D:D:D Biraz kaşar olursa af ola :schemes:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Eric female miymiş? :| Kızlar erkek oynatıyor, erkekler kız oynatıyor ne günlere kaldık. :roll: Ama roll playde hata yaparsanız ekstradan ceza alırsınız ona göre. Kaşardı maşardı anlamam.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

dwaxer wrote:Ama roll playde hata yaparsanız ekstradan ceza alırsınız ona göre. Kaşardı maşardı anlamam.
Ne yani her elf soğuk mu olcak hacı. Benim elfim böyle :D:D Onu böyle kabul edin lütfen :roll:
Sen hangi durumlara ceza vercen önceden bi söyle ona göre bi yola girelim bizde :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Starfell wrote:
dwaxer wrote:Ama roll playde hata yaparsanız ekstradan ceza alırsınız ona göre. Kaşardı maşardı anlamam.
Ne yani her elf soğuk mu olcak hacı. Benim elfim böyle :D:D Onu böyle kabul edin lütfen :roll:
Sen hangi durumlara ceza vercen önceden bi söyle ona göre bi yola girelim bizde :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
İnşallah cezayı alınca yola girmek yerine ceza almadan yolda kalmayı kendin bulursun :roll: :roll: :roll: :roll:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ya saçmalamayın oyunu mahvetmicem heralde. Bu ne karamsar bi yaklaşım Edmond. Lütfen herkes kendi oyununa baksın ben aradaki dengeyi tuttururum sen merak etme.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Huma sen de benim NPClerden birinin resmini bulmuşsun kendine hayret walla. :mrgreen:
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

Fiery Dragon sağolsun :) Zaten kitapta da çok fazla seçenek yoktu en uygun olarak bunu seçtim . Yollarım istersen sana daha fazla resim?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer sanırım E-tools'taydı, silahın üstüne geldiğimde altta silah İnformation bölümünde "Bir monk Unarmed Damage'ini kullanır bu silah için diyordu." galiba Nunchaku içindi, bir o kısma bakar mısın? Ã?ünkü onun için almıştım galiba Nunchaku ve Sai'yi :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Evet, bakarız bir ara. :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Mark sildim senin son yazdığını, uymadı çünkü. Bu gibi şeyler için Farop Town oyununu kurmuştuk ama yürümedi. Her neyse, giriş hikayeni detaylı tutmuşsun, emek harcamışsın beğendiğim için sana +1 DM puanı verdim, bu puanları biriktir, çok birikirse (en az 10 olması lazım) uçuş mili kazanırsın. :-P :mrgreen: Yok şaka bir yana hakikatten, detaylı çalışanlara her zamanki gibi oyun içi magic item hediyelerim olacaktır.

.........

Liero Oswaldo odaların parasını ödemişti 10 altını dışarda kalacaklar için vermişti sana aslında. Ben mi yanlış ya da yetersiz ifade ettim. Neyse, Oswaldo cömert ve dürüst adamdır sonradan verir yine.

.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

oyun hangi günler dönece dwazer?

ben de ona göre ayarlayayım kendimi, bu arada benim karakter druid olduğu için şehirlere girse bile, binaların içine girmeyi tercih etmeyecektir.
Image
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Ben onu han parası olarak anladım pardon
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Androner wrote:oyun hangi günler dönece dwazer?

ben de ona göre ayarlayayım kendimi, bu arada benim karakter druid olduğu için şehirlere girse bile, binaların içine girmeyi tercih etmeyecektir.
Pazartesi perşembeleri dönecek ama ben diyim biraz anarşist bir şekilde bazen hooop diye ilerleyebilir de. Çok kalabalık olduğumuzdan, biraz hızlandırmak maksadıyla uçurabilirim sizi.

Peki druid olarak, yeraltındaki tünel ve zindanlara da mı girmeyeceksin?

......................

Liero hata sen de değil, ben cümleleri düzgün sıralayamamışım.

.
Post Reply