Aklıma hiç gelmedi.dwaxer wrote:Mark wrote:.chr uzantılı dosyayı mailine attım, dwaxer. Büyücüyüm ama bildiğiniz tarzda değilSen miydin o? İnsan bi kendini tanıtır.
3,5 Edition D&D oyunu
.
Androder, senin animal companions nedir? Ayrıca senin karakterin HP:30 olacak düzeltebilirsin. HP değerlerini maximum alıyoruz.
Aegron sana mail ile karakterinin Redblade35 dosyasını yolladım; Full-plate+1 ve Greataxe masterwork aldım sana atı çıkarttım zaten yaya seyahat eden bir grupsunuz.
.
Androder, senin animal companions nedir? Ayrıca senin karakterin HP:30 olacak düzeltebilirsin. HP değerlerini maximum alıyoruz.
Aegron sana mail ile karakterinin Redblade35 dosyasını yolladım; Full-plate+1 ve Greataxe masterwork aldım sana atı çıkarttım zaten yaya seyahat eden bir grupsunuz.
.
Pazartesi perşembe haftada 2 kere döner de; ayrıca combatlarda hızlı çeviririm; gün aşırı dönebilir. Yerine oynadıklarım darılmasın ama ileriye yönelik mesaj da bırakabilirsiniz böyle durumlarda. Ã?rneğin; "o gobline saldırmaya devam edeceğim, o ölürse büyücüye," gibi.Huma35 wrote:oyun hangi günler olacak?
Arkadaşlar 8 kişi olduğumuzdan biraz paldır küldür ilerleyebiliriz; siteye 2 gün girmeyip de grubun birkaç kişinin insiyatifiyle yaptığı hareketleri beğenmeyen arkadaşlar biraz hoşgörülü yaklaşıp umarım bunu sorun etmezler.
Starfell, sanırım Eric karakteri senindi?
.
Karakter kağıtlarınızı rar olarak hepinize yolladım mail olarak; böylece grubu tanıyabilirsiniz isterseniz.
............
Oyun başlığını "serüvenciler3,5" olarak açacağım. Detayları orada tartışırız. Bu benim ilk DM'lik deneyimim ve 3,5 edition kuralları çok karmaşık olduğundan mümkün olduğunca yardımınızı istiyorum. Ã?rneğin aksiyonlarınızı bildirirken ekstra modifiye unsurları varsa bunları DM nasılsa görür diye düşünmeyin bunun yerine mesajınıza "bak orda şu kadar coverim var, flankım var," ya da elf olduğumdan low-light görüşümle 40 ft öteyi görmem lazım!" vs, vs gibi, ben bilsem de bilmesem de mümkün olduğunca bol açıklamalı olursanız çok memnun olurum. Hem aramızda çok acemi olanlar da var, onlara da öğretmiş oluruz.
.
............
Oyun başlığını "serüvenciler3,5" olarak açacağım. Detayları orada tartışırız. Bu benim ilk DM'lik deneyimim ve 3,5 edition kuralları çok karmaşık olduğundan mümkün olduğunca yardımınızı istiyorum. Ã?rneğin aksiyonlarınızı bildirirken ekstra modifiye unsurları varsa bunları DM nasılsa görür diye düşünmeyin bunun yerine mesajınıza "bak orda şu kadar coverim var, flankım var," ya da elf olduğumdan low-light görüşümle 40 ft öteyi görmem lazım!" vs, vs gibi, ben bilsem de bilmesem de mümkün olduğunca bol açıklamalı olursanız çok memnun olurum. Hem aramızda çok acemi olanlar da var, onlara da öğretmiş oluruz.
.
Kafam çok dalgın bu günlerde ve yorgunum. Afedersin düzeltiyorum; sen de ordan düzeltStarfell wrote:Dwaxer karakter kağıtlarını atmışsında ben sana mailde yazmıştım epeyi bulamadım falchon yazdım onu düzeltirmisin demiştim ama unuttun galiba
Falcion masterwork yerine Rapier masterwork olacak herhalde.
.