3,5 Edition D&D oyunu

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:
Mark wrote:.chr uzantılı dosyayı mailine attım, dwaxer. Büyücüyüm ama bildiğiniz tarzda değil :)
:mrgreen: Sen miydin o? İnsan bi kendini tanıtır. :-P
Aklıma hiç gelmedi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Eee.. Markta geldiğine göre başlayalım artık :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Eee.. Markta geldiğine göre başlayalım artık :roll:
Tamam başlıyoruz; son kontrolleri yapıyorum karakterlerin.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Androder, senin animal companions nedir? Ayrıca senin karakterin HP:30 olacak düzeltebilirsin. HP değerlerini maximum alıyoruz.

Aegron sana mail ile karakterinin Redblade35 dosyasını yolladım; Full-plate+1 ve Greataxe masterwork aldım sana atı çıkarttım zaten yaya seyahat eden bir grupsunuz.

.
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

oyun hangi günler olacak?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Huma35 wrote:oyun hangi günler olacak?
Pazartesi perşembe haftada 2 kere döner de; ayrıca combatlarda hızlı çeviririm; gün aşırı dönebilir. Yerine oynadıklarım darılmasın ama ileriye yönelik mesaj da bırakabilirsiniz böyle durumlarda. Ã?rneğin; "o gobline saldırmaya devam edeceğim, o ölürse büyücüye," gibi.

Arkadaşlar 8 kişi olduğumuzdan biraz paldır küldür ilerleyebiliriz; siteye 2 gün girmeyip de grubun birkaç kişinin insiyatifiyle yaptığı hareketleri beğenmeyen arkadaşlar biraz hoşgörülü yaklaşıp umarım bunu sorun etmezler. :mrgreen:

Starfell, sanırım Eric karakteri senindi?

.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

benim animal companion'um wolf olsun.
Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

dwaxer wrote:

.
O benim karakterim adı olmamış diyosan aklıma başka bişi gelmedi.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Karakter kağıtlarınızı rar olarak hepinize yolladım mail olarak; böylece grubu tanıyabilirsiniz isterseniz.

............

Oyun başlığını "serüvenciler3,5" olarak açacağım. Detayları orada tartışırız. Bu benim ilk DM'lik deneyimim ve 3,5 edition kuralları çok karmaşık olduğundan mümkün olduğunca yardımınızı istiyorum. Ã?rneğin aksiyonlarınızı bildirirken ekstra modifiye unsurları varsa bunları DM nasılsa görür diye düşünmeyin bunun yerine mesajınıza "bak orda şu kadar coverim var, flankım var," ya da elf olduğumdan low-light görüşümle 40 ft öteyi görmem lazım!" vs, vs gibi, ben bilsem de bilmesem de mümkün olduğunca bol açıklamalı olursanız çok memnun olurum. Hem aramızda çok acemi olanlar da var, onlara da öğretmiş oluruz.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer karakter kağıtlarını atmışsında ben sana mailde yazmıştım epeyi bulamadım falchon yazdım onu düzeltirmisin demiştim ama unuttun galiba :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:
dwaxer wrote:

.
O benim karakterim adı olmamış diyosan aklıma başka bişi gelmedi.
:mrgreen: Yok gayet güzel olmuş da mailinde kendini tanıtmadığın (pardon Starfell yazmadığın) için çıkarım yapmak zorunda kaldım. :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Dwaxer karakter kağıtlarını atmışsında ben sana mailde yazmıştım epeyi bulamadım falchon yazdım onu düzeltirmisin demiştim ama unuttun galiba :roll:
Kafam çok dalgın bu günlerde ve yorgunum. Afedersin düzeltiyorum; sen de ordan düzelt
Falcion masterwork yerine Rapier masterwork olacak herhalde.

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ya ben aldımda bir şeyi anlamadım, two weapon seçili olmasına rağmen neden sol eline -4 penaltı alıyor benim zavallı ranger im :(
Image
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

bende bi ranger denerken olmustu -4 ceza sanırım sılahın agırlıgından kaynaklanan birsey
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ya bende rapier çıkmıyo weapon proficiency feat inde. Bende ki 3E olduğu için dicem ama ne alakası var bende tam çıkartamadım. Dwaxer senden ricam proficiency: Rapier yapman şimdiden saol.
Post Reply