evet döndüm hayırlısıyla.dwaxer wrote:Vay, sen döndün mü askerden?liero wrote:eğer olur da birisi oynamaktan vaz geçerse beni de dahil edin.
.
3,5 Edition D&D oyunu
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

liero wrote:evet döndüm hayırlısıyla.dwaxer wrote:Vay, sen döndün mü askerden?liero wrote:eğer olur da birisi oynamaktan vaz geçerse beni de dahil edin.
.yeterli xp toplayıp bir level daha atladım vatandaşlıkta
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Olur tabii. Bendeki e-tools programının "rar" dosyasını aşağıdaki linke yükledim (sorun olmaz herhâlde, ücretsizdi sanırsam) Bu linkten indirebilirsiniz:Aegron wrote:Bulabileceğim bir yer var mı redbalde den felan yapsak olmuyormu?
http://www.dosya.tc/eTools_v1.666___Basic_Sets.rar.html
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aslında başta bende oynamak istediğimi yazıcaktım. Ama malesef şuanki oyunlara zor vakit ayırıyorum. Eğer oyuna vaktim olsaydı ve siz kabul etseydiniz. 16+ zar atarsam Drow seçip Ranger olucaktım. Arcane Archer olmayı düşünüyordum
Bu arada 3.5'i okulda oynuyoruz çok da iyi oluyor ama grupta oyunu bilen bir tek ben varım
Diğer herkes çaba içinde. Boş dersler, öğle araları, dersler(bazen öğretmen sınıfı kontrol edemiyecek kadar ilgisiz oluyor) bizi 1.5, 2 ayda epey geliştirdi. Encounter öncelikli onadığımız için. Yazın bir sürü oyuna katılırım ama daha çok var 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
.
Anladığım kadarıyla baya bir talep oluştu. Ben oyuncuları, genelde hemen her gün siteye girenler arasından tercih edeceğim. Diğerleri darılmasınlar sakın. Ã?ünkü hızlı ilerlemesini tercih ediyorum oyunların. Pazartesi-Perşembe kuralı geçerli ama sık mesaj atanlar varken, seyrek atanları oyunda daha tehlikeli pozisyona düşürürüm. Bak sinsilik gibi olmasın diye baştan söylüyorum. Ã?rneğin bir canavarın yanında eşit mesafede iki kişi varsa, normalde zar atarım, hangisine vuracak diye ama bu kişilerden biri diğerine göre çok sık giriyor, diğeri anca haftada 2 kere ve hatta bazen 1 kere giriyorsa şansları 1/3, 2/3 şeklinde paylaştırabilirim. :schemes:
Kaç kişi oldu tam bilmiyorum aslında ama belki şartları anlatınca azalır.
E-tools kullanacağız arkadaşlar ve o programda hazırladığınız karakter dosyalarını bana da e-mail ile gönderirseniz, ben de hepsini elimin altında tutabileceğim böylece. Ã?ünkü 3,5 için excel tablosu filan hazırlayamam, zor. (4.Ed oyunlarında kendi hazırladığım excel tablolarını kullandığım için bu kadar hızlı ilerleyebiliyoruz)
Neyse uzatmayalım. E-tools kullanacağımız için o programdaki ırklar ve sınıflar ile sınırlı olacağız maalesef, ayrıca skiller, featler vs hepsi o programdaki gibi. Ama üzülmeyin; çok seçenekler var o programda. Ama ırklar sadece 3,5PHB’deki temel ırklar! Irkları zarla belirleyeceğiz dedik ama 1d20’lik zarda her ırka 2’şer şans tanıyacağım; kalan zarlara, varsa şansınızı arttırmak istediğiniz, sizin tercihinizi yazacağım.
1d20’lik şans içinde
Dwarf: 1 ve 8
Elf: 2 ve 9
Gnome: 3 ve 10
Half-elf: 4 ve 11
Halfling: 5 ve 12
Half-orc: 6 ve 14
Human: 7 ve 15
Geriye kalan: 13, 16, 17, 18, 19 ve 20 sayılarına yukarıdaki ırklardan bir veya birkaçını siz atayabilirsiniz.
Claslar ise o programda çok, saydım 31 çeşit class var!
Evet arkadaşlar istediğiniz gibi ana hatları belirledim; şimdi bu şartlar altında oynamak isteyenler el kaldırsın!
Pardon yani 13, 16, 17, 18, 19 ve 20 sayılarına hangi ırkları atamak istediğini bildirsin, böylece oyuna girdiğini belli etmiş olur.
.
Anladığım kadarıyla baya bir talep oluştu. Ben oyuncuları, genelde hemen her gün siteye girenler arasından tercih edeceğim. Diğerleri darılmasınlar sakın. Ã?ünkü hızlı ilerlemesini tercih ediyorum oyunların. Pazartesi-Perşembe kuralı geçerli ama sık mesaj atanlar varken, seyrek atanları oyunda daha tehlikeli pozisyona düşürürüm. Bak sinsilik gibi olmasın diye baştan söylüyorum. Ã?rneğin bir canavarın yanında eşit mesafede iki kişi varsa, normalde zar atarım, hangisine vuracak diye ama bu kişilerden biri diğerine göre çok sık giriyor, diğeri anca haftada 2 kere ve hatta bazen 1 kere giriyorsa şansları 1/3, 2/3 şeklinde paylaştırabilirim. :schemes:
Kaç kişi oldu tam bilmiyorum aslında ama belki şartları anlatınca azalır.
Neyse uzatmayalım. E-tools kullanacağımız için o programdaki ırklar ve sınıflar ile sınırlı olacağız maalesef, ayrıca skiller, featler vs hepsi o programdaki gibi. Ama üzülmeyin; çok seçenekler var o programda. Ama ırklar sadece 3,5PHB’deki temel ırklar! Irkları zarla belirleyeceğiz dedik ama 1d20’lik zarda her ırka 2’şer şans tanıyacağım; kalan zarlara, varsa şansınızı arttırmak istediğiniz, sizin tercihinizi yazacağım.
1d20’lik şans içinde
Dwarf: 1 ve 8
Elf: 2 ve 9
Gnome: 3 ve 10
Half-elf: 4 ve 11
Halfling: 5 ve 12
Half-orc: 6 ve 14
Human: 7 ve 15
Geriye kalan: 13, 16, 17, 18, 19 ve 20 sayılarına yukarıdaki ırklardan bir veya birkaçını siz atayabilirsiniz.
Claslar ise o programda çok, saydım 31 çeşit class var!
Evet arkadaşlar istediğiniz gibi ana hatları belirledim; şimdi bu şartlar altında oynamak isteyenler el kaldırsın!
.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Arcane Archer fazla güçlü değil, uyarmadı demeCLiCKs wrote:Aslında başta bende oynamak istediğimi yazıcaktım. Ama malesef şuanki oyunlara zor vakit ayırıyorum. Eğer oyuna vaktim olsaydı ve siz kabul etseydiniz. 16+ zar atarsam Drow seçip Ranger olucaktım. Arcane Archer olmayı düşünüyordumBu arada 3.5'i okulda oynuyoruz çok da iyi oluyor ama grupta oyunu bilen bir tek ben varım
Diğer herkes çaba içinde. Boş dersler, öğle araları, dersler(bazen öğretmen sınıfı kontrol edemiyecek kadar ilgisiz oluyor) bizi 1.5, 2 ayda epey geliştirdi. Encounter öncelikli onadığımız için. Yazın bir sürü oyuna katılırım ama daha çok var