3,5 Edition D&D oyunu

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

dwaxer wrote:
liero wrote:eğer olur da birisi oynamaktan vaz geçerse beni de dahil edin.
Vay, sen döndün mü askerden? :mrgreen:

.
evet döndüm hayırlısıyla. :D yeterli xp toplayıp bir level daha atladım vatandaşlıkta
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Sağol dwaxer.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:
dwaxer wrote:
liero wrote:eğer olur da birisi oynamaktan vaz geçerse beni de dahil edin.
Vay, sen döndün mü askerden? :mrgreen:
.
evet döndüm hayırlısıyla. :D yeterli xp toplayıp bir level daha atladım vatandaşlıkta
:D Güzel espri. Hoş geldin; artık umarım sık sık görürüz buralarda seni. Oyunlara da iştirak edersin.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Arkadaşlar E-Tools programınız duruyordur inşallah. Benim oyunda karakterleri tamamen o programda hazırlayalım. Hem çok geniş seçenekler var içinde.
.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bulabileceğim bir yer var mı redbalde den felan yapsak olmuyormu?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Bulabileceğim bir yer var mı redbalde den felan yapsak olmuyormu?
Olur tabii. Bendeki e-tools programının "rar" dosyasını aşağıdaki linke yükledim (sorun olmaz herhâlde, ücretsizdi sanırsam) Bu linkten indirebilirsiniz:

http://www.dosya.tc/eTools_v1.666___Basic_Sets.rar.html

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sağol valal cidden sende olmasan artık :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

eee?
Irkım ne? Sen seçicektin ya. Ona göre hazırlicam. 32 point mi yapıyoruz?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Cidden dwaxer ana hatları bi belirletyelim bizde ona göre hazılayalım.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

İnşallah psişik çıkar, ırkım.
Dwaxer, psişik ırk ekledin dimi? Söylemiştik, hani. Elan , meaned falan.
Kesin o, kitabı yutuyorsundur sen :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Aslında başta bende oynamak istediğimi yazıcaktım. Ama malesef şuanki oyunlara zor vakit ayırıyorum. Eğer oyuna vaktim olsaydı ve siz kabul etseydiniz. 16+ zar atarsam Drow seçip Ranger olucaktım. Arcane Archer olmayı düşünüyordum :roll: Bu arada 3.5'i okulda oynuyoruz çok da iyi oluyor ama grupta oyunu bilen bir tek ben varım :| Diğer herkes çaba içinde. Boş dersler, öğle araları, dersler(bazen öğretmen sınıfı kontrol edemiyecek kadar ilgisiz oluyor) bizi 1.5, 2 ayda epey geliştirdi. Encounter öncelikli onadığımız için. Yazın bir sürü oyuna katılırım ama daha çok var :-o
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Anladığım kadarıyla baya bir talep oluştu. Ben oyuncuları, genelde hemen her gün siteye girenler arasından tercih edeceğim. Diğerleri darılmasınlar sakın. Ã?ünkü hızlı ilerlemesini tercih ediyorum oyunların. Pazartesi-Perşembe kuralı geçerli ama sık mesaj atanlar varken, seyrek atanları oyunda daha tehlikeli pozisyona düşürürüm. Bak sinsilik gibi olmasın diye baştan söylüyorum. Ã?rneğin bir canavarın yanında eşit mesafede iki kişi varsa, normalde zar atarım, hangisine vuracak diye ama bu kişilerden biri diğerine göre çok sık giriyor, diğeri anca haftada 2 kere ve hatta bazen 1 kere giriyorsa şansları 1/3, 2/3 şeklinde paylaştırabilirim. :schemes:

Kaç kişi oldu tam bilmiyorum aslında ama belki şartları anlatınca azalır. :-P E-tools kullanacağız arkadaşlar ve o programda hazırladığınız karakter dosyalarını bana da e-mail ile gönderirseniz, ben de hepsini elimin altında tutabileceğim böylece. Ã?ünkü 3,5 için excel tablosu filan hazırlayamam, zor. (4.Ed oyunlarında kendi hazırladığım excel tablolarını kullandığım için bu kadar hızlı ilerleyebiliyoruz)

Neyse uzatmayalım. E-tools kullanacağımız için o programdaki ırklar ve sınıflar ile sınırlı olacağız maalesef, ayrıca skiller, featler vs hepsi o programdaki gibi. Ama üzülmeyin; çok seçenekler var o programda. Ama ırklar sadece 3,5PHB’deki temel ırklar! Irkları zarla belirleyeceğiz dedik ama 1d20’lik zarda her ırka 2’şer şans tanıyacağım; kalan zarlara, varsa şansınızı arttırmak istediğiniz, sizin tercihinizi yazacağım.
1d20’lik şans içinde
Dwarf: 1 ve 8
Elf: 2 ve 9
Gnome: 3 ve 10
Half-elf: 4 ve 11
Halfling: 5 ve 12
Half-orc: 6 ve 14
Human: 7 ve 15
Geriye kalan: 13, 16, 17, 18, 19 ve 20 sayılarına yukarıdaki ırklardan bir veya birkaçını siz atayabilirsiniz.

Claslar ise o programda çok, saydım 31 çeşit class var!

Evet arkadaşlar istediğiniz gibi ana hatları belirledim; şimdi bu şartlar altında oynamak isteyenler el kaldırsın! :-P Pardon yani 13, 16, 17, 18, 19 ve 20 sayılarına hangi ırkları atamak istediğini bildirsin, böylece oyuna girdiğini belli etmiş olur.

.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

karakter yaratırken zar atmasak hiç aslında,

ben half-orc druid olmak istiyorum.
ama zar atacağım derseniz kalan rakamlara half-orc'u eklemek isterim.
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

CLiCKs wrote:Aslında başta bende oynamak istediğimi yazıcaktım. Ama malesef şuanki oyunlara zor vakit ayırıyorum. Eğer oyuna vaktim olsaydı ve siz kabul etseydiniz. 16+ zar atarsam Drow seçip Ranger olucaktım. Arcane Archer olmayı düşünüyordum :roll: Bu arada 3.5'i okulda oynuyoruz çok da iyi oluyor ama grupta oyunu bilen bir tek ben varım :| Diğer herkes çaba içinde. Boş dersler, öğle araları, dersler(bazen öğretmen sınıfı kontrol edemiyecek kadar ilgisiz oluyor) bizi 1.5, 2 ayda epey geliştirdi. Encounter öncelikli onadığımız için. Yazın bir sürü oyuna katılırım ama daha çok var :-o
Arcane Archer fazla güçlü değil, uyarmadı deme :D
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Androner wrote:karakter yaratırken zar atmasak hiç aslında,

ben half-orc druid olmak istiyorum.
ama zar atacağım derseniz kalan rakamlara half-orc'u eklemek isterim.
Yalnız bu Faerûn değil mi? Eberron'da nasıl bilmiyorum ama Faerûnda orclar shaman oluyordu diye hatırlıyorum...
Image
Post Reply