Farop Town ...OYUN...Herkes Katılabilir!!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Avcı Hunter evinde bazı şeylerin eksik olduğunu hisseder ve Lue ve Bethovan ı da yanına alıp markete doğru yürürler. Hunter Lue ve Bethovan kimseye saldırmamalarını yanındanda ayrılmamalarını tembihlemişti.
Markette:

Marketçi:
"Ooo hoş geldin Avcı, nasıl yardımcı olabilirim sana?" der.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Avcı Hunter gülümser ve:

'' Biraz ekmek ve peynir almak istiyorum. Birde sizde varmı bilmem ama köpeklerim için güzel tasmalar arıyorum.''
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Avcı Hunter gülümser ve:

'' Biraz ekmek ve peynir almak istiyorum. Birde sizde varmı bilmem ama köpeklerim için güzel tasmalar arıyorum.''
Marketçi Hunter'in istediklerini verir. 1sp tuttu.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ellerini havaya kaldırdı. Poposu hala altındaki adamı ezmekteydi.
" Size nasıl yardımcı olabilirim? Çok usta dövüşçülersiniz. Ama buraya gelmek hanginizin fikriydi bilemem. Ben olsam, Hotog kasabasına giderdim. Farop'ın garnizonu büyüktür ve sık sık devriye gezer. " (Diplomacy Check)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Düşünmeden kağıda notaları yazı verir ve altına imzayı atar."Başka bir isteğin var mı?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Murwinduck wrote:Düşünmeden kağıda notaları yazı verir ve altına imzayı atar."Başka bir isteğin var mı?"
"Yok sağol, eline sağlık," diyerek 5 gp verdi ve birkaç dakika sonra handan ayrılarak yoluna devam eder.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:"En son tehtit ettiğinde başımıza bunlar geldi daha sakin ol"(insight check) Yerde duran Apolite'a bakar. Ardında ocağa doğru giderek balyozu eline alır. "Tamam. Sıradan gelin bakalım" Bir yandan da içinden söylenir "Ben o muhafızların..."
Mahkumların lideri, "önce bıçağını yavaşça yere bırak ve ayağınla arkadaşıma doğru itikle, yoksa arkadaşının kellesi gider!"

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Biliyomusun arada atladığın bi nokta var bu rehin alma olayı değil. Ben sana yardım etcem. Sende karşılığında adam gibi mekanımı dağıtmadan basıp gidicen.Ayrıca bıcağımı kimseye vermem" Bıçağı beline yerleştirir. "şimdi fikrimi değiştirmeden yaklaş yanımada şu zincirlerini halledelim. O koca yağ tulumun pek bi değeri yok ama mekanımda kan dökülmesini istemiyorum burası bi ticarethane" Bluff

Adam balyozu eline aldı ve baltalıya işaret etti "Eee.. ne diyosun?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:"Biliyomusun arada atladığın bi nokta var bu rehin alma olayı değil. Ben sana yardım etcem. Sende karşılığında adam gibi mekanımı dağıtmadan basıp gidicen.Ayrıca bıcağımı kimseye vermem" Bıçağı beline yerleştirir. "şimdi fikrimi değiştirmeden yaklaş yanımada şu zincirlerini halledelim. O koca yağ tulumun pek bi değeri yok ama mekanımda kan dökülmesini istemiyorum burası bi ticarethane" Bluff

Adam balyozu eline aldı ve baltalıya işaret etti "Eee.. ne diyosun?"

"Pekala, ama bir numara yapmaya kalkma!" kütüphanecinin altındaki mahkum kelepçelerini kestirtmek için demirciye yaklaşır.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Demirci gerekli aletleri aldıktan sonra adın zincirlerini kırar. (Bileklerinde kelepçe var ama zincir yok) Ardından kanayan burnunu siler. "Evet sıradaki!"
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Hunter marketçiye parayı uzatır ve sıcak kulubesine döner. Ayakalrını sobaya doru uzatır ve yemeğini yemeye başlar.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Başını öne doğru eğdi ve kaldırdı,

"Tabikide, emriniz olur."der ve elindeki mektubu alarak yola koyulur.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Yemeğini yemiştir. Hayvanlardan elde etiiği birkaç hayvan postunu yüklenir ve sokaklarda:

'' Postlarım var'' diye bağırır.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Yemeğini yemiştir. Hayvanlardan elde etiiği birkaç hayvan postunu yüklenir ve sokaklarda: '' Postlarım var'' diye bağırır.

Maalesef kimse postlardan almadı Avcı Hunter.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Demirci gerekli aletleri aldıktan sonra adın zincirlerini kırar. (Bileklerinde kelepçe var ama zincir yok) Ardından kanayan burnunu siler. "Evet sıradaki!"
Mahkumların başı:
"Pekala şimdi gideceğiz ama bu sümsüğü de kasabanın dışına kadar yanımızda götürüyoruz; eğer muhafızlara haber verirsen, kellesini uçururuz şerefsizim!" der. Üçü birlikte kapıdan çıkarken Apolite'i esir almışlardır. "1 saat boyunca bu odadan ayrılmayacaksın ona göre, yoksa arkadaşın ölür!" Ardından kapı kapanır. Yağmur dinmiştir artık.

.
Post Reply