Aegron wrote:Avcı Hunter evinde bazı şeylerin eksik olduğunu hisseder ve Lue ve Bethovan ı da yanına alıp markete doğru yürürler. HunterLue ve Bethovan kimseye saldırmamalarını yanındanda ayrılmamalarını tembihlemişti.
Markette:
Marketçi:
"Ooo hoş geldin Avcı, nasıl yardımcı olabilirim sana?" der.
Ellerini havaya kaldırdı. Poposu hala altındaki adamı ezmekteydi.
" Size nasıl yardımcı olabilirim? Çok usta dövüşçülersiniz. Ama buraya gelmek hanginizin fikriydi bilemem. Ben olsam, Hotog kasabasına giderdim. Farop'ın garnizonu büyüktür ve sık sık devriye gezer. " (Diplomacy Check)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell wrote:"En son tehtit ettiğinde başımıza bunlar geldi daha sakin ol"(insight check) Yerde duran Apolite'a bakar. Ardında ocağa doğru giderek balyozu eline alır. "Tamam. Sıradan gelin bakalım" Bir yandan da içinden söylenir "Ben o muhafızların..."
Mahkumların lideri, "önce bıçağını yavaşça yere bırak ve ayağınla arkadaşıma doğru itikle, yoksa arkadaşının kellesi gider!"
"Biliyomusun arada atladığın bi nokta var bu rehin alma olayı değil. Ben sana yardım etcem. Sende karşılığında adam gibi mekanımı dağıtmadan basıp gidicen.Ayrıca bıcağımı kimseye vermem" Bıçağı beline yerleştirir. "şimdi fikrimi değiştirmeden yaklaş yanımada şu zincirlerini halledelim. O koca yağ tulumun pek bi değeri yok ama mekanımda kan dökülmesini istemiyorum burası bi ticarethane" Bluff
Adam balyozu eline aldı ve baltalıya işaret etti "Eee.. ne diyosun?"
Starfell wrote:"Biliyomusun arada atladığın bi nokta var bu rehin alma olayı değil. Ben sana yardım etcem. Sende karşılığında adam gibi mekanımı dağıtmadan basıp gidicen.Ayrıca bıcağımı kimseye vermem" Bıçağı beline yerleştirir. "şimdi fikrimi değiştirmeden yaklaş yanımada şu zincirlerini halledelim. O koca yağ tulumun pek bi değeri yok ama mekanımda kan dökülmesini istemiyorum burası bi ticarethane" Bluff
Adam balyozu eline aldı ve baltalıya işaret etti "Eee.. ne diyosun?"
"Pekala, ama bir numara yapmaya kalkma!" kütüphanecinin altındaki mahkum kelepçelerini kestirtmek için demirciye yaklaşır.
Demirci gerekli aletleri aldıktan sonra adın zincirlerini kırar. (Bileklerinde kelepçe var ama zincir yok) Ardından kanayan burnunu siler. "Evet sıradaki!"
Starfell wrote:Demirci gerekli aletleri aldıktan sonra adın zincirlerini kırar. (Bileklerinde kelepçe var ama zincir yok) Ardından kanayan burnunu siler. "Evet sıradaki!"
Mahkumların başı: "Pekala şimdi gideceğiz ama bu sümsüğü de kasabanın dışına kadar yanımızda götürüyoruz; eğer muhafızlara haber verirsen, kellesini uçururuz şerefsizim!" der. Üçü birlikte kapıdan çıkarken Apolite'i esir almışlardır. "1 saat boyunca bu odadan ayrılmayacaksın ona göre, yoksa arkadaşın ölür!" Ardından kapı kapanır. Yağmur dinmiştir artık.