Birde zekadan + gelmicekmi ona? Gelirse +7 oluyor.5'i Elven, 2'si Dwarvendwaxer wrote:.
Murwinduck, senin ozanın yabancı dil +3 ile ancak bir dili sadece anlayabilir ve çat pat konuşabilir.
Kural şöyle: +2 anlama ve çok az konuşmaya yeter; +5 ise o dile anlama, konuşma ve okuyup yazabilme kadar hakim olmanı sağlar!
Ona göre bana bildir değişiklikleri. Senin paran da: 2d4=2gp=20sp=200cp
Farop Town .Herkes Katılabilir!..Yorumlar ve geyikler
-
Murwinduck
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Murwinduck wrote:dwaxer wrote:.
Murwinduck, senin ozanın yabancı dil +3 ile ancak bir dili sadece anlayabilir ve çat pat konuşabilir.
Kural şöyle: +2 anlama ve çok az konuşmaya yeter; +5 ise o dile anlama, konuşma ve okuyup yazabilme kadar hakim olmanı sağlar!
Ona göre bana bildir değişiklikleri. Senin paran da: 2d4=2gp=20sp=200cp
Birde zekadan + gelmicekmi ona? Gelirse +7 oluyor.5'i Elven, 2'si Dwarven
Yok bu bu yetenek özel! Bir nevi D&D'deki featleri yapıştırdık buna. Sen +2(anlama+az konuşma) ya da +5(komple) aldığında bir dili öğrenmiş oluyorsun ve konuşurken ayrıca skill check atmıyoruz. Ama eski bir kitabe, belge ya da hafif yıpranmış bir el yazısı, doktor reçetesi, şifreli yazı, vs gibi hünerler gerektiğinde ancak skill chek yapar, yetenek zarı atarız.
Sen şarkılarını söylemek için, her dile +2 alsan yeter, eğer amacın buysa.
Olabilirsin. Daha önce de söylediğim gibi bir elemandan illa ki sadece 1 tane olacak diye bir şey söz konusu değil. Artemis bir müzisyen ozan var kasabada ama sen de masalcı olursun. Hatta bize bir öğretmen lazım, okulda çocuklara ders verecek, aynı zamanda da masalcılık yapabilirsin. Maaş da var devletten; güzel iş bak!Artemis Entreri wrote:Bu başlıktaki tüm yazıları okuyamadım ama hala alınmamışsa masalcı olmak istiyorum.
.
Yok yahuQuarion wrote:Ben sırasıyla nerelere gittiğimi yazıyımmı oyuna?
Ama yolda başına sıradışı bir olay gelirse ben yazarım zaten. Bak şimdi yazıyorum. :schemes:
.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Arkadaşlar şu sıralar pek nete giremedim kusura bakmayın.
Hancınız yakın zamanda hazır olur. Artemis insanlar anlattığın masalları dinlemeye gelcektir. Sen de handa benim misafirim olursun istersen. Sana kalcak yer ve yiyecek sağlarım bak
Han rplerinin vazgeçilmez karakterileri ozanlar ya da hikaye anlatabilen herhangi birileridir. Eğer masalcı da gelirse tamam olacak.
Hancınız yakın zamanda hazır olur. Artemis insanlar anlattığın masalları dinlemeye gelcektir. Sen de handa benim misafirim olursun istersen. Sana kalcak yer ve yiyecek sağlarım bak
Han rplerinin vazgeçilmez karakterileri ozanlar ya da hikaye anlatabilen herhangi birileridir. Eğer masalcı da gelirse tamam olacak.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Nerdesin sen ya; avcı kulübesini inşa ettirdin peşin peşin, ardından karakterini hazırlamadan kayıplara karıştın.Aegron wrote:Ya hala katılabiliyoruz dimi
Hiç bayan oyuncu yok mu yahu?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet ama forum RPsi böyle maalesef, yavaş ilerler. Bazen unutulup günlerce kimsenin mesaj atmadığı bile olur. Sonra bir bakarsın denk gelenler kaptırıp sayfalarca yazıverir. Biraz sabırlı olmak lazım. Bir de daha yeni başladığı için ısınma turları bunlar. Merak etme seni "ilk başına çorap örülecekler" listesinin başına aldım.Starfell wrote:Çok mu yavaş ilerliyor bu olay bana mı öyle geliyo ?
.