Teple of Good: (İyilik Tapınağı)

Gönüllü maceracılar birkaç günden beri İyilik Tapınağında misafir olarak kalmaktadır. Artık hepsi Hakmarun’un başındaki potansiyel tehlike hakkında bilgilendirilmiştir. Necrotox harabelerinde yuvalanmış tehlikeye karşı yapmaları gereken; bütün kıtaya yayılmış tılsımlı eşyalardan mümkün olduğunca çok ve çabuk bularak, sonunda İblis Prens Orcus ve hizmetkârları namevtlere karşı yapılacak savaşta iyiliğin gücüne avantaj kazandırmaktır.
Temple of Good başrahibesi Naome (level-30 half-elf/cleric)

serüvencilere hitaben bir konuşma yapar: “Sizin için dua edeceğim! Zor bir göreviniz var. Necrotox’taki namevt ordusu gün gittikçe büyüyor. Zamana karşı bir yarış içindesiniz.” Boynundaki kolyeyi göstererek, “benim boynumdaki bu tılsımlı kolyeden hepinize birer tane verildi. Eğer sizi acilen çağırmak istersem bu kolyeyi tutup sizlere de öğrettiğimiz sihirli sözcüğü söyleyeceğim. Eğer böyle bir şey olursa anlayın ki tapınak tehlikede ve sizi yardıma çağırıyorum. Hepiniz ve ben, tapınağın ritüel odasına teleport oluruz. Ayrıca siz de buraya hızlı bir şekilde dönmek için aynı yöntemi kullanabilirsiniz!”
Ne yazık ki size verebilecek fazla bir şeyimiz yok, aksine sizlerin buraya çeşitli eşyaları getirmenizi bekleyeceğim. Ancak getirdiğiniz tılsımların gücünü kullanarak sizin yeteneklerinizi motive edeceğimi de unutmayın. Yine de size kendi imalatımız olan birkaç hediyem olacak,” diyen Naome, serüvencilerin her birine 1 healing potion ve level-1 olmak üzere 1’er Alchemist fire, frost, acid verir.

“Umarım işinize yarar. Elimde doğrulukları pek de garanti olmayan birkaç ipucu var; belki nereden başlayacağınız hakkında size bir fikir verebilir:
1-Zander Kasabasında Tobias diye bir profesyonel define avcısı olduğundan bahsediliyor; elinde bazı define haritaları olabilirmiş.
2-Ormanda tılsımlı dev bir mantarın (Giant Mushroom) içinde yaşayan Alara isimli bayan eladrin büyücü, davamız için tılsımlı eşyalar verebilirmiş. Bunu bana elf ormanlarından geçerek gelen bir arkadaşımız söyledi.

3-Cüce şehri Burakin’de oturan zırh dükkanı sahibi Tordek diye bir cücenin de elinde define haritaları olduğu rivayet ediliyor.

4-Başkent Hadron’daki, adı Laila olan bir bayan büyücünün davamıza elinden gelen yardımı yapabileceği haberi geldi bize.”
“Dediğim gibi bu haberlerin doğruluğundan emin değilim ama siz zaten memleketi dolaştıkça araştırma yaparsınız. Lütfen gittiğiniz yerlerde Temple of Good adına yaraşır hareket edin, kötü davranışlarda bulunup bizi utandırmayın. İyi yolculuklar!” diyerek vedalaşır başrahibe Naome serüvencilerimizle.
Maceracılar; Astil (elf/ranger), Kharadan (dragonborn/warlord), Alain (human/ranger), Seyredi (elf/ranger) ve Nathreddas (eladrin/wizard) yola koyulmuşlardır.