4.Ed. D&D OYUN PEK YAKINDA BURADA!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Tamam benimde Tersyüz gibi olacak bendede hide armor var
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:
Quarion wrote:İyi tamam orda hide armodanda ceza gelir dedin ondan kafama takıldı :D
Evet geliyor zaten; skill checklere -1 ceza geliyor.

Ã?rneğin Tersyuz arkadaşımızın oynayacağı Ranger karakter Hide armor giydiği için, diyelim ki tuzak olabilecek bir yere yaklaşırken "Perception" skill'ine -1 ceza gelecek. Yani tuzağı farketmek konusunda -1 dezavantajlı olacak!

.
Hayır olmam! :D

You take this penalty to all Strength-, Dexterity-,and Constitution-based skill checks when you wear the armor. You don’t take the penalty to ability checks (such as a Strength check to break down a door or a Dexterity check to determine initiative in combat).

Str-Dex ve Con bazlı skillere geliyor sadece. :)
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:
dwaxer wrote:
Quarion wrote:İyi tamam orda hide armodanda ceza gelir dedin ondan kafama takıldı :D
Evet geliyor zaten; skill checklere -1 ceza geliyor.
Ã?rneğin Tersyuz arkadaşımızın oynayacağı Ranger karakter Hide armor giydiği için, diyelim ki tuzak olabilecek bir yere yaklaşırken "Perception" skill'ine -1 ceza gelecek. Yani tuzağı farketmek konusunda -1 dezavantajlı olacak!.
Hayır olmam! :D
You take this penalty to all Strength-, Dexterity-,and Constitution-based skill checks when you wear the armor. You don’t take the penalty to ability checks (such as a Strength check to break down a door or a Dexterity check to determine initiative in combat).
Str-Dex ve Con bazlı skillere geliyor sadece. :)
:mrgreen: Haaa-di yaa, evet ben onu unutmuşum bak. :-P Aferin, bak siz hatırlatacaksınız işte benim gözden kaçırdığım yerleri, ben de acemisiyim ne de olsa.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Tamam benimde Tersyüz gibi olacak bendede hide armor var
O zaman şöyle bir örnek verelim; diyelim ki suya düştün yüzme yeteneğine üstündeki zırhtan dolayı -1 ceza gelir!

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Tamam benimde Tersyüz gibi olacak bendede hide armor var
Tamam seninki Hide+1'di değil mi? Neyse olsun senin AC yükselmesi daha önemli bence.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ben karakter kağıdına -1 cezalarıda hesaplayıp yazmıştım haberiniz olsun. :wink:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Tamam işte stealth e ve athletics skillerine -1 gelecek sadece benim diğerleri wisdom bazlı zaten
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Merak etmeyin ben kollarım sizi! :schemes: İçinde zehirli gaz olan çukura filan düştüğünüzde özellikle! :evil:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:Merak etmeyin ben kollarım sizi! :schemes: İçinde zehirli gaz olan çukura filan düştüğünüzde özellikle! :evil:
Benim yirmilik zarlarıma 13 eklersen yaşayabilirim :D (genelde 1 geliyor ve kurtulmak için atmam gereken ise 14 :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Muhahaha, psikopatlaştım ha AC'm en aşağı eski karakterinki kadar :D üstelik saldırı bonusum çok yüksek :D Ve tek turda iki ok attığımı var sayarsak sıradan hasarım da küçümsenemez :D İyi oldu iyi :D

(gerçi sıradan hasarım [ki eğer vurabilirsem] 1d10 1d10 en fazla 2 yapar :D İkisinden de 1 gelir :D Ki vurmak için +7'lik bir bonusum var, o da sıradan bir düşmana vurmak için yazı-turada biraz kârlı olmak demek, ki ben yüz kat kârlı olsam da tutmaz :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Son kararın mı Edmond? :D

Evet, artık birkaç gün kaldı çünkü, karakterlerimize artık kesin karar verelim. Efla ve Lugi sizler de karakter sayfasına atarsanız sevinirim.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Nature (Dex): "trained (class)"+2(ırk)-1(zırh) Edmond böyle yazmış. Nature Wis değilmi?

Wis oluncada -1 zırh cezası kalkıyor
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Nature (Dex): "trained (class)"+2(ırk)-1(zırh) Edmond böyle yazmış. Nature Wis değilmi?
Wis oluncada -1 zırh cezası kalkıyor
Edmond'un karakterini en son inceleyeceğiz, çünkü fikir değiştirme olasılığı var! :mrgreen:

.************
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

İlk başta warlord du sonra paladin, sonra ranger, sonra warlock, sonra gene ranger a döndü hadi bakalım hayırlısı :D Bu kalır inşallah
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:(gerçi sıradan hasarım [ki eğer vurabilirsem] 1d10 1d10 en fazla 2 yapar :D İkisinden de 1 gelir :D Ki vurmak için +7'lik bir bonusum var, o da sıradan bir düşmana vurmak için yazı-turada biraz kârlı olmak demek, ki ben yüz kat kârlı olsam da tutmaz :D )

:D Arkadaşım hazırladığın karakterin Quarry ekstra dmg'ına "1d6 inatla" yazmışsın! Senin için kıyak kural çıkardık, senin yaptığına bak. Bir de geçmişin hâlâ "zarlarıma 1 gelir" muhabbeti yapıyorsun! Bence sana müstahak Edmond! :schemes:

.
Post Reply