4.Ed. D&D OYUN PEK YAKINDA BURADA!
Hayır olmam!dwaxer wrote:Evet geliyor zaten; skill checklere -1 ceza geliyor.Quarion wrote:İyi tamam orda hide armodanda ceza gelir dedin ondan kafama takıldı
Ã?rneğin Tersyuz arkadaşımızın oynayacağı Ranger karakter Hide armor giydiği için, diyelim ki tuzak olabilecek bir yere yaklaşırken "Perception" skill'ine -1 ceza gelecek. Yani tuzağı farketmek konusunda -1 dezavantajlı olacak!
.
You take this penalty to all Strength-, Dexterity-,and Constitution-based skill checks when you wear the armor. You don’t take the penalty to ability checks (such as a Strength check to break down a door or a Dexterity check to determine initiative in combat).
Str-Dex ve Con bazlı skillere geliyor sadece.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Tersyuz wrote:Hayır olmam!dwaxer wrote:Evet geliyor zaten; skill checklere -1 ceza geliyor.Quarion wrote:İyi tamam orda hide armodanda ceza gelir dedin ondan kafama takıldı
Ã?rneğin Tersyuz arkadaşımızın oynayacağı Ranger karakter Hide armor giydiği için, diyelim ki tuzak olabilecek bir yere yaklaşırken "Perception" skill'ine -1 ceza gelecek. Yani tuzağı farketmek konusunda -1 dezavantajlı olacak!.![]()
You take this penalty to all Strength-, Dexterity-,and Constitution-based skill checks when you wear the armor. You don’t take the penalty to ability checks (such as a Strength check to break down a door or a Dexterity check to determine initiative in combat).
Str-Dex ve Con bazlı skillere geliyor sadece.
.
Benim yirmilik zarlarıma 13 eklersen yaşayabilirimdwaxer wrote:Merak etmeyin ben kollarım sizi! :schemes: İçinde zehirli gaz olan çukura filan düştüğünüzde özellikle!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Muhahaha, psikopatlaştım ha AC'm en aşağı eski karakterinki kadar
üstelik saldırı bonusum çok yüksek
Ve tek turda iki ok attığımı var sayarsak sıradan hasarım da küçümsenemez
İyi oldu iyi
(gerçi sıradan hasarım [ki eğer vurabilirsem] 1d10 1d10 en fazla 2 yapar
İkisinden de 1 gelir
Ki vurmak için +7'lik bir bonusum var, o da sıradan bir düşmana vurmak için yazı-turada biraz kârlı olmak demek, ki ben yüz kat kârlı olsam da tutmaz
)
(gerçi sıradan hasarım [ki eğer vurabilirsem] 1d10 1d10 en fazla 2 yapar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:(gerçi sıradan hasarım [ki eğer vurabilirsem] 1d10 1d10 en fazla 2 yaparİkisinden de 1 gelir
Ki vurmak için +7'lik bir bonusum var, o da sıradan bir düşmana vurmak için yazı-turada biraz kârlı olmak demek, ki ben yüz kat kârlı olsam da tutmaz
)
.