hadi puzzle'ı kendimiz çözelim. şimdi bu adam (russel) müslüman değil ve selamun aleyküm demiş.Bizim arkadaşımız ise müslüman ama selamunaleykum dememiş.Buna yanıyo.cennete giremecem diye kokuyo.?????*??
Russel Crowe Cezayir'de Gladiator filmini çekerken bir dükkandan ciklet aşırmış. Dükkan sahibi bunu farkedip polise bildiğince Russel'ı mapuslara atmışlar. Crowe fare dolu küf içinde alev gibi yanan mahzenlerde harcanırken duyduğu Ezan sesleri ile imana gelip tövbe etmiş.
Mapustan çıktığında tam bir müslümanmış ve röportaja gelen gazetecilere açıklama yapacağı demeçte konuşmasına "Selamın Aleyküm" diye başlayınca Baron Sengir kopmuş ve bunu biizmle paylaşmış...
Evet evet... böyle olmalı...
Arkadaşlar helal olsun karşımda gerçek FRP ciler görüyorum bu yaratıcılık bu senaryolar valla helal olsun Yaa gladatorun başrol oyuncusu değil mi o?Yoksa yanlış mı yazdım?Neyse kastetmek istdiğim şu elazığlı gladyatör muhabbeti açılmıştı orda da Russel Crowe askerlerinin selamlarken selamün aleyküm diye dalmıştı muhabbete onu diom ben
Yaa tabi yaa. Nasıl unuturum ben bunu. Deli komiq bişey bi izle koparsın (hatta kopmayı bırak direkman yarılırsın). şu çarşıda fln seyyar kopya film satan yerlerin birinde bulmuştum ben. Ama int.ten'de indirliomuş...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...