Hazır olanları başlattım diğerleri de son hazırlıklarını bitirsinki başlayalım.SacoKhan wrote:ben hala hazımr değilim:/
D&D Dövüş Klübü (Sohbet)
Ben de fazlasıyla yakın düşmüşüm :S Ben uzakta oluruz, bir büyüyle uzaklaştırırım diye düşünüyordum.Oysa şimdi :S Büyü yapmam bile mümkün değil, çünkü bir sonraki tur öleceğim :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
8 kişi iki gruba bölsen, her gruptakiler kendi aralarında birer kere karşılaşsalar. lig usulü gibi. finalde de iki grubun birincisi karşılaşsa. bir dövüş sonucu ölüp gitme olmaz.devrimk wrote:Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
liero bu sistemde aynı puanı alan olursa onlarda finale çıkmak için tekrar karşılaşırlar.liero wrote:8 kişi iki gruba bölsen, her gruptakiler kendi aralarında birer kere karşılaşsalar. lig usulü gibi. finalde de iki grubun birincisi karşılaşsa. bir dövüş sonucu ölüp gitme olmaz.devrimk wrote:Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
Toplam 4 maç + final.
İçtiğimiz şuruplar? o kadar karşılaşmaya şurup dayanmaz.
dwaxer'de pis pis büyülü eşyalar almış delikanlı gibi savaşsana. Bak Huor'a geri çekilmeye bile çalışmadı yiğit yiğit dövüştü.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
-
Mark
- Kullanıcı

Evet, yenilenler yeniden yükselebilme fırsatı kazansın. Lig gibiliero wrote:8 kişi iki gruba bölsen, her gruptakiler kendi aralarında birer kere karşılaşsalar. lig usulü gibi. finalde de iki grubun birincisi karşılaşsa. bir dövüş sonucu ölüp gitme olmaz.devrimk wrote:Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
Hani, kaybettiğin bir maç için 9 puan geri düşüyorsun diyelim, yükselmek için daha çok maç kazanıp yenilenleri yenip geri yerine geliyor falan, futbol bilmem ben.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
HP: 58
AC: 28 (Full plate(9)+dex(1)+Shield(4)Feat (3) Class (1))
Touch AC: 18
Flatfooted: 26
Burada sanki bir gariplik var. Kuralları pek hatırlamıyorum ama zırhtan +1 dexten +1 sınıftan da +1 dodge dan +1 gelse (ki sanırım bu da ağır zırh dolaysıyla geldiğinden eklenmeyecekti) 15 olacak. Bu durumda saldırının vurması gerekirdi. Yoksa acaba şövalyelerin kalkanlarından gelen artıları dokunma saldırılarına karşı da kullanmalarını sağlayan bir özellişkleri mi var?
Ha bu neyi değiştirirdi inanın bilemiyorum. Büyücü savaşçıya kafa göz daldı adeta
Burada sanki bir gariplik var. Kuralları pek hatırlamıyorum ama zırhtan +1 dexten +1 sınıftan da +1 dodge dan +1 gelse (ki sanırım bu da ağır zırh dolaysıyla geldiğinden eklenmeyecekti) 15 olacak. Bu durumda saldırının vurması gerekirdi. Yoksa acaba şövalyelerin kalkanlarından gelen artıları dokunma saldırılarına karşı da kullanmalarını sağlayan bir özellişkleri mi var?
Ha bu neyi değiştirirdi inanın bilemiyorum. Büyücü savaşçıya kafa göz daldı adeta
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
şöyle olmaz mı; 1 değil de 2 mağlubiyet alan elensin?
.
şöyle olmaz mı; 1 değil de 2 mağlubiyet alan elensin?
Tamam Tersyuz seninle karşılaşırsak eğer bu ters-gaz psikolojisini bana uygularsın çok faydası olacaktır eminim. :schemes:Tersyuz wrote: dwaxer'de pis pis büyülü eşyalar almış delikanlı gibi savaşsana. Bak Huor'a geri çekilmeye bile çalışmadı yiğit yiğit dövüştü.
.
Feat:Darkgnome wrote:HP: 58
Shield Ward
Kalkan bonusunu touch AC'ye ekliyor.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ya ilk seferinde de ben öyle amaçlamıştım aslında ama dedim herhalde 1/2 speed oldu sadece 15 ft gitmişiz.devrimk wrote: Tumble "part of a movement" olarakta yapılabilir. Yani iki kare tumble ile uzaklaşıp (4 kareye karşılık geliyor) kalan sekiz kareyi yürüyerek uzaklaşabilirsin.
Her neyse benim uzaklaşmalarım mümkün olan en uzağa Devrimk, ne de olsa okçuyuz hep uzak duruyorum rakipten. :schemes:
.