D&D Dövüş Klübü (Sohbet)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

SacoKhan wrote:ben hala hazımr değilim:/
Hazır olanları başlattım diğerleri de son hazırlıklarını bitirsinki başlayalım.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben de fazlasıyla yakın düşmüşüm :S Ben uzakta oluruz, bir büyüyle uzaklaştırırım diye düşünüyordum.Oysa şimdi :S Büyü yapmam bile mümkün değil, çünkü bir sonraki tur öleceğim :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Alanın uçlarında olsalar o zaman da büyücüler çok avantajlı olur.
Ben hazırlıklarımı atıcam, devrim. :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Öldüm mü :| Gitti mi kağıdım :|
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

devrimk wrote:Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
8 kişi iki gruba bölsen, her gruptakiler kendi aralarında birer kere karşılaşsalar. lig usulü gibi. finalde de iki grubun birincisi karşılaşsa. bir dövüş sonucu ölüp gitme olmaz.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben de hazırım, sanırım... Mark?
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

liero wrote:
devrimk wrote:Yakın düşme bazı oyuncular için sorun gerçektende. Belki adaletli olması açısından bir oyuncuyu elemek için iki kere kazanma kuralını getirebiliriz. En fazla üçüncü karşılaşmada sonuç belli olur.
8 kişi iki gruba bölsen, her gruptakiler kendi aralarında birer kere karşılaşsalar. lig usulü gibi. finalde de iki grubun birincisi karşılaşsa. bir dövüş sonucu ölüp gitme olmaz.
liero bu sistemde aynı puanı alan olursa onlarda finale çıkmak için tekrar karşılaşırlar.
Toplam 4 maç + final.
İçtiğimiz şuruplar? o kadar karşılaşmaya şurup dayanmaz. :mad:

dwaxer'de pis pis büyülü eşyalar almış delikanlı gibi savaşsana. Bak Huor'a geri çekilmeye bile çalışmadı yiğit yiğit dövüştü. :evil:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

liero wrote:
Evet, yenilenler yeniden yükselebilme fırsatı kazansın. Lig gibi :D
Hani, kaybettiğin bir maç için 9 puan geri düşüyorsun diyelim, yükselmek için daha çok maç kazanıp yenilenleri yenip geri yerine geliyor falan, futbol bilmem ben.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

HP: 58
AC: 28 (Full plate(9)+dex(1)+Shield(4)Feat (3) Class (1))
Touch AC: 18
Flatfooted: 26

Burada sanki bir gariplik var. Kuralları pek hatırlamıyorum ama zırhtan +1 dexten +1 sınıftan da +1 dodge dan +1 gelse (ki sanırım bu da ağır zırh dolaysıyla geldiğinden eklenmeyecekti) 15 olacak. Bu durumda saldırının vurması gerekirdi. Yoksa acaba şövalyelerin kalkanlarından gelen artıları dokunma saldırılarına karşı da kullanmalarını sağlayan bir özellişkleri mi var?

Ha bu neyi değiştirirdi inanın bilemiyorum. Büyücü savaşçıya kafa göz daldı adeta :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
şöyle olmaz mı; 1 değil de 2 mağlubiyet alan elensin?
Tersyuz wrote: dwaxer'de pis pis büyülü eşyalar almış delikanlı gibi savaşsana. Bak Huor'a geri çekilmeye bile çalışmadı yiğit yiğit dövüştü. :evil:
Tamam Tersyuz seninle karşılaşırsak eğer bu ters-gaz psikolojisini bana uygularsın çok faydası olacaktır eminim. :schemes:

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:HP: 58
AC: 28 (Full plate(9)+dex(1)+Shield(4)Feat (3) Class (1))
Touch AC: 18
Flatfooted: 26

Burada sanki bir gariplik var. Kuralları pek hatırlamıyorum ama zırhtan +1 dexten +1 sınıftan da +1 dodge dan +1 gelse (ki sanırım bu da ağır zırh dolaysıyla geldiğinden eklenmeyecekti) 15 olacak. Bu durumda saldırının vurması gerekirdi. Yoksa acaba şövalyelerin kalkanlarından gelen artıları dokunma saldırılarına karşı da kullanmalarını sağlayan bir özellişkleri mi var?

Ha bu neyi değiştirirdi inanın bilemiyorum. Büyücü savaşçıya kafa göz daldı adeta :D
Feat:
Shield Ward
Kalkan bonusunu touch AC'ye ekliyor. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk, Levi'nin benim binek köpeğinden AoO yemesi gerekmiyor muydu? :mrgreen:
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Devrimk, Levi'nin benim binek köpeğinden AoO yemesi gerekmiyor muydu? :mrgreen:
.
Gözden kaçmış düzelttim.
Tumble "part of a movement" olarakta yapılabilir. Yani iki kare tumble ile uzaklaşıp (4 kareye karşılık geliyor) kalan sekiz kareyi yürüyerek uzaklaşabilirsin.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote: Tumble "part of a movement" olarakta yapılabilir. Yani iki kare tumble ile uzaklaşıp (4 kareye karşılık geliyor) kalan sekiz kareyi yürüyerek uzaklaşabilirsin.
Ya ilk seferinde de ben öyle amaçlamıştım aslında ama dedim herhalde 1/2 speed oldu sadece 15 ft gitmişiz. :mrgreen:
Her neyse benim uzaklaşmalarım mümkün olan en uzağa Devrimk, ne de olsa okçuyuz hep uzak duruyorum rakipten. :schemes:
.
Post Reply