Yeşeren Umutlar (Yorum)
Yalan, tam Thereon'a göre bir yer. Her tarafta dövülekcek kötü adamlar var, kan ırmakları etrafı sarıyor... Pardon, tam uymadı Thereon'a buTersyuz wrote:Tam Theron'luk bir yer. Her yere atlı karınca ile gidiliyor, binalar pastadan, çukulata nehirleri akıyor...
Bu arada haberiniz ola: artık hikayede eski Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrick' Lour yok, çok değişti... Hem de çok!
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
İkisininde birleştiği bir yer olsun herkes mutlu olsunLydronk wrote:Yalan, tam Thereon'a göre bir yer. Her tarafta dövülekcek kötü adamlar var, kan ırmakları etrafı sarıyor... Pardon, tam uymadı Thereon'a buTersyuz wrote:Tam Theron'luk bir yer. Her yere atlı karınca ile gidiliyor, binalar pastadan, çukulata nehirleri akıyor...
Bu arada haberiniz ola: artık hikayede eski Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrick' Lour yok, çok değişti... Hem de çok!
Sonsuzluksa, bana ney'ler, Thereon'a kan
, Gnom'A BOMBA
, Algénia'ya düşman
güzel yani 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben saldırdım, ama sonunda yine kaybedeceğiz, yalnızca gururumuzu belli ettim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Buradan tüm katılımcı arkadaşalra tekrardan teşekkürlermi bildiririm. ve son haberleri verebilirim.
- En büyük üzüntü duyacağınızı düşündüğükm haber: Deru'nun kaderi ne olacak sorusuydu. Herkes'e danıştım. Ve çoğumuuzn ortak kararı daha bir süre Wes_dex'in siteye giremeyeceği yönündeydi. Bu bakımdan Deru karakteri hakkında çıkmaza düştük. Ã?yküyü etkilemeye başlmaıştı. Aşırı derecede geri plana düştü. Ã?oğu kişi aramızda bir dryad yokmuş gibi davranmaya başladı hatta. Ben de dahil olmak üzere. Başalrda Lydrok hep Deru ile iletişim halindeydi şimdi hiç ahbaplıkları yokmuş gibi davranmaları çok acayip kaçıyor. Ve son karar: Özgünüm ama Deru'ya veda edeceğiz. Gruptan ayrılacak. Ama Wes_dex'in dönebilmesi için istediği zaman gruba dönebileceği şekilde bir veda olacak bu! Bilginize...
- Yeni katılan iki arkadaşıma burdan selamlar yolluyorum. Teryüz ve Elessar öykümüze hoş geldiniz!
- En büyük üzüntü duyacağınızı düşündüğükm haber: Deru'nun kaderi ne olacak sorusuydu. Herkes'e danıştım. Ve çoğumuuzn ortak kararı daha bir süre Wes_dex'in siteye giremeyeceği yönündeydi. Bu bakımdan Deru karakteri hakkında çıkmaza düştük. Ã?yküyü etkilemeye başlmaıştı. Aşırı derecede geri plana düştü. Ã?oğu kişi aramızda bir dryad yokmuş gibi davranmaya başladı hatta. Ben de dahil olmak üzere. Başalrda Lydrok hep Deru ile iletişim halindeydi şimdi hiç ahbaplıkları yokmuş gibi davranmaları çok acayip kaçıyor. Ve son karar: Özgünüm ama Deru'ya veda edeceğiz. Gruptan ayrılacak. Ama Wes_dex'in dönebilmesi için istediği zaman gruba dönebileceği şekilde bir veda olacak bu! Bilginize...
- Yeni katılan iki arkadaşıma burdan selamlar yolluyorum. Teryüz ve Elessar öykümüze hoş geldiniz!
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Aa, ben şimdiden sana ısındım, elini omzuma koyunca
Bir tek safir'e güvenmiyorum, o da ortak savaşımızdan sonra güvencem.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury