Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Sonsuzluğun ülkesi sadece efsanelrde geçer, kimse yerini bilmez. Ama biz bulmak zorundayız orayı :)
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Tam Theron'luk bir yer. Her yere atlı karınca ile gidiliyor, binalar pastadan, çukulata nehirleri akıyor...
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bulacağım ben :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Tersyuz wrote:Tam Theron'luk bir yer. Her yere atlı karınca ile gidiliyor, binalar pastadan, çukulata nehirleri akıyor...
Yalan, tam Thereon'a göre bir yer. Her tarafta dövülekcek kötü adamlar var, kan ırmakları etrafı sarıyor... Pardon, tam uymadı Thereon'a bu :D

Bu arada haberiniz ola: artık hikayede eski Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrick' Lour yok, çok değişti... Hem de çok!
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lydronk wrote:
Tersyuz wrote:Tam Theron'luk bir yer. Her yere atlı karınca ile gidiliyor, binalar pastadan, çukulata nehirleri akıyor...
Yalan, tam Thereon'a göre bir yer. Her tarafta dövülekcek kötü adamlar var, kan ırmakları etrafı sarıyor... Pardon, tam uymadı Thereon'a bu :D

Bu arada haberiniz ola: artık hikayede eski Lydronk Lkynt Lher Lex 'Cointrick' Lour yok, çok değişti... Hem de çok!
İkisininde birleştiği bir yer olsun herkes mutlu olsun :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sonsuzluksa, bana ney'ler, Thereon'a kan :D, Gnom'A BOMBA :D, Algénia'ya düşman :P güzel yani :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Thereon'u da ölüm makinesi yapıp çıkardınız bu ne yahu :P Thereon çok barışçıl biri sadece doğanın ona sunduklarını kullanıyor..ııı.. öyle işte :schemes:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Sakın olaki dryadlarla savaşma yönünde bir aptallık yapmayın. Onların arazisindeyiz. Bir süre onlar ne derse onu yapacağız. Yoksa hepimizi ağaçalrın içine hapsederler görürsünüz gününüzü. :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben saldırdım, ama sonunda yine kaybedeceğiz, yalnızca gururumuzu belli ettim.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Catboy bence Deru öyle bir tepki vermezdi çünkü öldürmeyi görev bildiği kabile reğisinin kabilesi olup olmadığını biz bilmiyoruz o biliyor açıklama yapmadı. Yani düşmanları olarak görüyorsa onları öyle bağırmayabilir aksine saldırır :) (Neyse uygunu neyse o olsun)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben olsam ben de saldırmam :D Sülalemden adamlara :D

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Adam seni gördüğü yerde öldürücek sende öldürmeye çalışmazmısın :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Buradan tüm katılımcı arkadaşalra tekrardan teşekkürlermi bildiririm. ve son haberleri verebilirim.
- En büyük üzüntü duyacağınızı düşündüğükm haber: Deru'nun kaderi ne olacak sorusuydu. Herkes'e danıştım. Ve çoğumuuzn ortak kararı daha bir süre Wes_dex'in siteye giremeyeceği yönündeydi. Bu bakımdan Deru karakteri hakkında çıkmaza düştük. Ã?yküyü etkilemeye başlmaıştı. Aşırı derecede geri plana düştü. Ã?oğu kişi aramızda bir dryad yokmuş gibi davranmaya başladı hatta. Ben de dahil olmak üzere. Başalrda Lydrok hep Deru ile iletişim halindeydi şimdi hiç ahbaplıkları yokmuş gibi davranmaları çok acayip kaçıyor. Ve son karar: Özgünüm ama Deru'ya veda edeceğiz. Gruptan ayrılacak. Ama Wes_dex'in dönebilmesi için istediği zaman gruba dönebileceği şekilde bir veda olacak bu! Bilginize...
- Yeni katılan iki arkadaşıma burdan selamlar yolluyorum. Teryüz ve Elessar öykümüze hoş geldiniz!
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Oykunde yer verdigin icin ben tesekkur ederim elimden agzimdan geldigince oykuye katkida bulunacagimdan emin olabilirisiniz yavas yavas dostlukta kurduk :) Bi huor kaldi konusmadigim oda gorevden donunce artik :) gerci tersyuzlede tanisma firsatimiz olmadi
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aa, ben şimdiden sana ısındım, elini omzuma koyunca :D Bir tek safir'e güvenmiyorum, o da ortak savaşımızdan sonra güvencem.

-Freddie Mercury
Post Reply