Fon müzikleri

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
governor
Kullanıcı
Kullanıcı

Fon müzikleri

Post by governor »

Arkadaşlar öncelikle kusra bakmayın bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, muzdarip olduğum husus; eski bilgisayarımda yıllarca oyunlardan, oradan buradan toplayıp biriktirdiğim fon müziği arşivim hdd'min bozulması sonucu kaybolup gitti :( . Oysaki hemen herşeye uygun fon müziklerim vardı, taverna sesleri, orman sesleri, gök gürüldemeleri vs.

şimdi bu arşivi tekrar yapmak istiyorum, yeni oynatmaya başladığım bir oyun var ve tüm oyuncular yeni başlayan insanlar, frp yi sevdirmek için bu müziklere ihtiyacım var. fon müziklerini daha doğrusu ortam seslerini nereden edinebilirim?. cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. herkese iyi oyunlar
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Neverwinter Nights, Baldur's Gate gibi oyunlara bakarsan bulabilirsin. Hoş bir yöntem bu arada.
Image
governor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by governor »

o değilde ice wind dale de vardı aynı dönemin oyunu, o niye geride kalmıştır hala anlamam :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet ama onda fazla rp yok diyorlar, ben oynamadım gerçi. Bulması zor bir oyun. Ama tüm partyi kendin kurma meselesi çok iyi olmuş.
Image
governor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by governor »

yalnızca orman sesleri, şehir sesleri, taverna-meyhane sesleri bulunan sesler arıyorum aslında, 4 sene evvel ses efekti arşivimi yapmıştım ama bir türlü nerelerden topladım hatırlayamıyorum. wizards'ın yaptığı bir albüm ya da başka birşey varsa albüm adını söyleyebilirseniz çok iyi olur zira kısıtlı vaktim var yarına(yeni oyuna) kadar ses efektlerini bulmam gerekiyor
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ultima Online, Civilization serileri, Knights&Merchants (çok eski bir oyun) benim ilk aklıma gelenler. Oyun klasörlerinin içinde güzel fon müzikleri var.
Been there. Seen that. Got the scars.
governor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by governor »

ah evet knights&merchants bende var eski ve zamanına göre çok keyifli ve güzel bir oyundu, ama cdsi kimbilir nerede :(, neyse umarım geri kazanırım arşivide sizlerle de paylaşırım
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ben de benzeri bir fon sesi paketi arıyordum. Ã?nerebileceğim iki oyun var. Oblivion, müzikleri adına çok güzeldir (Homm serisi de geri kalmaz) ve aynı seriden Morrowwind, kapı gıcırtısından tut da kuş cıvıltısına, oradan tut da çamur sıçraması efektine kadar her ama her şeyi içerir.
Post Reply