şimdi bu arşivi tekrar yapmak istiyorum, yeni oynatmaya başladığım bir oyun var ve tüm oyuncular yeni başlayan insanlar, frp yi sevdirmek için bu müziklere ihtiyacım var. fon müziklerini daha doğrusu ortam seslerini nereden edinebilirim?. cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. herkese iyi oyunlar
Fon müzikleri
Fon müzikleri
Arkadaşlar öncelikle kusra bakmayın bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, muzdarip olduğum husus; eski bilgisayarımda yıllarca oyunlardan, oradan buradan toplayıp biriktirdiğim fon müziği arşivim hdd'min bozulması sonucu kaybolup gitti
. Oysaki hemen herşeye uygun fon müziklerim vardı, taverna sesleri, orman sesleri, gök gürüldemeleri vs.
şimdi bu arşivi tekrar yapmak istiyorum, yeni oynatmaya başladığım bir oyun var ve tüm oyuncular yeni başlayan insanlar, frp yi sevdirmek için bu müziklere ihtiyacım var. fon müziklerini daha doğrusu ortam seslerini nereden edinebilirim?. cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. herkese iyi oyunlar
yalnızca orman sesleri, şehir sesleri, taverna-meyhane sesleri bulunan sesler arıyorum aslında, 4 sene evvel ses efekti arşivimi yapmıştım ama bir türlü nerelerden topladım hatırlayamıyorum. wizards'ın yaptığı bir albüm ya da başka birşey varsa albüm adını söyleyebilirseniz çok iyi olur zira kısıtlı vaktim var yarına(yeni oyuna) kadar ses efektlerini bulmam gerekiyor
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı