Ocakbaşı İlkbahar Teması Hakkında
Ocakbaşı İlkbahar Teması Hakkında
Arkadaşlar bahar yeni başladı ve çok vaktimiz var ancak biz yazmayı seven ozanlar olarak birbirimizle bildiğimiz peri öykülerini paylaşmayı ihmal etmeyelim. Geleneksel adete uyup yazılacak öyküler ve genel olarak konu hakkında fikirlerimizi paylaşmak için bu başlığı açıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eline sağlık Firble hikayen güzel olmuş, yine şiir gibi yazmışsın!
İnsanların kötü huylarını ele alınca kaçınılmaz bir hüzün oluşmuş. Ama bana güzel fikirler verdi hikayen, yazabilirsem eğer, tam dayaklık bir iki insanın periler tarafından eşşek şakalarıyla "benzetilmesini" esprili bir dille anlatmak isterim.
Geçen gün tvde Peter Pan diye bir fantastik film vardı; korsanlarla periler bir aradaydı. Gülümsetti beni.
Geçen gün tvde Peter Pan diye bir fantastik film vardı; korsanlarla periler bir aradaydı. Gülümsetti beni.
Teşekkürler kardeş... Ocakbaşının en büyük üstadlarından birinin hikayesini büyük bir heyecanla beklediğimi yazmama gerek yoktu her halde...
Ama yazmış bulundum. : ) ) ) )
Ama yazmış bulundum. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Cidden çok hoş olmuş, yani insan ırkına mensup olmaktan utandım
Cidden hikaye beni düşdürdü, kaygılarım var benim de her insan gibi bunlar yerli kaygılar mı ki? Hikayeni okuduktan sonra değil
Benimki de bitsin hemen koyuyorum.
Not(Tema başlığında ilk mesajın altındaki nota cevaben): Burada şereflenen benim! Teşekkür edtmesi gereken de benim sanırım
O zaman edeyim de kurtulayım 
Not(Tema başlığında ilk mesajın altındaki nota cevaben): Burada şereflenen benim! Teşekkür edtmesi gereken de benim sanırım
Hepimizin kaygıları var Lydonk... Ve bu kaygılar tek bir insanın değil tüm toplumun yarattığı kaygılar... Bu kaygılardan ancak hep beraber kurtulabiliriz. Perileri anlamaya çalışmak belki de bu kaygılardan kurtulmaya başlamanın ilk adımıdır. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Buraya son derece geldi.... Yapmur falan yağıyor ama olsun.. O da güzel... Her tür peri öyküsü olur kardeş.. Zaten öyküler farklı olursa daha daha zevkli olur okumak.
HARBE GİDEN