Ocakbaşı İlkbahar Teması Hakkında

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Ocakbaşı İlkbahar Teması Hakkında

Post by Firble »

Arkadaşlar bahar yeni başladı ve çok vaktimiz var ancak biz yazmayı seven ozanlar olarak birbirimizle bildiğimiz peri öykülerini paylaşmayı ihmal etmeyelim. Geleneksel adete uyup yazılacak öyküler ve genel olarak konu hakkında fikirlerimizi paylaşmak için bu başlığı açıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bilmiyorum nasıl bulacaksınız hikayemi... Yorumlarınızı bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Eline sağlık Firble hikayen güzel olmuş, yine şiir gibi yazmışsın! :mrgreen: İnsanların kötü huylarını ele alınca kaçınılmaz bir hüzün oluşmuş. Ama bana güzel fikirler verdi hikayen, yazabilirsem eğer, tam dayaklık bir iki insanın periler tarafından eşşek şakalarıyla "benzetilmesini" esprili bir dille anlatmak isterim.

Geçen gün tvde Peter Pan diye bir fantastik film vardı; korsanlarla periler bir aradaydı. Gülümsetti beni. :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Teşekkürler kardeş... Ocakbaşının en büyük üstadlarından birinin hikayesini büyük bir heyecanla beklediğimi yazmama gerek yoktu her halde...

Ama yazmış bulundum. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Cidden çok hoş olmuş, yani insan ırkına mensup olmaktan utandım :D Cidden hikaye beni düşdürdü, kaygılarım var benim de her insan gibi bunlar yerli kaygılar mı ki? Hikayeni okuduktan sonra değil :D Benimki de bitsin hemen koyuyorum.

Not(Tema başlığında ilk mesajın altındaki nota cevaben): Burada şereflenen benim! Teşekkür edtmesi gereken de benim sanırım :D O zaman edeyim de kurtulayım :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hepimizin kaygıları var Lydonk... Ve bu kaygılar tek bir insanın değil tüm toplumun yarattığı kaygılar... Bu kaygılardan ancak hep beraber kurtulabiliriz. Perileri anlamaya çalışmak belki de bu kaygılardan kurtulmaya başlamanın ilk adımıdır. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eeee arkadaşlar hikayesi olanların hikayelerini bekliyorum : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben bir kaç gün içerisinde hikayemi yazacağım, fakat burada Peter'ın Düşler Ölkesinde geçiyor olacak -yani periler o kadarda masum değil :). Fakat düşler ülkesinden biraz daha değişik bir şeyler düşünüyorum.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bana henüz ilkbahar gelmedi gibi geliyor. :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Buraya son derece geldi.... Yapmur falan yağıyor ama olsun.. O da güzel... Her tür peri öyküsü olur kardeş.. Zaten öyküler farklı olursa daha daha zevkli olur okumak.
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

şu anda D&D sitesinden "sprite"ı inceliyorum, sözünü ettiğimiz periler bunlar herhalde. Ã?n bilgi ediniyorum. :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş sen istediğin her türlü periyi kullanabilirsin. Peri kavramını sabit bir kavram gibi lma zorunluluğu yok.
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Firble wrote:Kardeş sen istediğin her türlü periyi kullanabilirsin. Peri kavramını sabit bir kavram gibi lma zorunluluğu yok.
Biliyorum ama ben yine de seviyorum D&D tabanlı araştırma yapmayı. :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne diyebilirim ki kardeş iyi araştırmalar...
HARBE GİDEN
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Evet dwaxer senin yaptığın çok güzel bir şey.Hiç üşenmeyip araştırıyosun bravo :) :clap:
Post Reply