Anında Görüntü Show

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Anında Görüntü Show

Post by CLiCKs »

Fox tvde her cumartesi akşamı saat 12.15 11.30 arasında başlayan bir anında doğaçlama yapan 3erli 2 grup olan mahşer ve cümbüşün kapışmalarını izlemek beni oldukça eğlendiriyor :) izleyenler varsa bizimle paylaşssınlar nasıl bir program olduğuna dair izlemeyenlerde hemen izlemeye başlasınlar derim :)
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Anında Görüntü Show

Post by Dreamscape »

Herkes bunu konuşuyor ama ben hiç denk getiremedim bu programı...O saatlerde cnbc-e de bir dizi izliyorum ama bir gün bu programı izlicem merak ettim :) .
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

ve de sonuna kadar izle gülmen için elinden geleni yapan bir kadro :D :) gerçekten üstün yetenekleri var akılları hızlı çalışıyor :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

bu ara takip ettiğim 2 programdan biri. Biri bu diğeride Komedi Dükkanı. İkiside kaliteli. Saçma sapan şeylerden sonra bunlar ilaç gibi geldi bana.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

o söylediğin komedi dükkanı hakkında bilgi verebilrimisin kalite programlara her zaman ihtiyacımız var :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Tv 8 de her cuma 21.25 te yayınlanıyor. Tolga Ã?evik (avrupa yakasındaki Sacit) ve Salih Kalyon gibi 2 usta tarafından hazırlanıp sunulan, Sinan Ã?etin imzalı bir tiyatro programı. Anında görüntü Show dan daha çok hoşuma gidiyor. Youtube tan eski bölümleri bulabilirsin. Cuma ya kadar bir ilk izlenim edinmiş olursun böylece :)
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

çok teşekkürler nadir bulunabilen programlar böyle izleyici kitlesi sayesinde reyting kırmaya devam ediyor :D
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

reyting kıracaksa böyle kaliteli yapımlar kırsın.
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Anında görüntü şovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öğrencisi bildiğim kadarıyla ve bu programdan önce de aynı şeyi yapıyolardı youtube da mahşer-i cümbüş diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle şeylerin televizyona taşınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor.
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bu program devam ederkende gösterileri devam ediyor. Böyle kaliteli yapımlar olsun, tv gerçek manada eğlenceli bir şeye dönüşür.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Barzini wrote:Anında görüntü şovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öğrencisi bildiğim kadarıyla ve bu programdan önce de aynı şeyi yapıyolardı youtube da mahşer-i cümbüş diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle şeylerin televizyona taşınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor.
Oradaki 2 bayan hariç (isimlerini bilmiyorum) hiç biri oyunculuk bölümü mezunu diiller.Gerisi DTCF kuram mezunlarıdır.Ve doğaçlama diil tamamen yazılı metin üzerine yapılan bir gösteridir.Ayrıca bu oluşumun adı tiyatro sporudur ve gerçek bir tiyatro sporu izlemek isterseniz Ankara'da,türkiyenin tek belgeli tiyatro sporu yapan ve üstadlardan oluşan "onlar bunlar" ekibini izlemenizi tavsiye ederim...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Post Reply