Anında Görüntü Show
Anında Görüntü Show
Fox tvde her cumartesi akşamı saat 12.15 11.30 arasında başlayan bir anında doğaçlama yapan 3erli 2 grup olan mahşer ve cümbüşün kapışmalarını izlemek beni oldukça eğlendiriyor
izleyenler varsa bizimle paylaşssınlar nasıl bir program olduğuna dair izlemeyenlerde hemen izlemeye başlasınlar derim 
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Re: Anında Görüntü Show
Herkes bunu konuşuyor ama ben hiç denk getiremedim bu programı...O saatlerde cnbc-e de bir dizi izliyorum ama bir gün bu programı izlicem merak ettim
.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Tv 8 de her cuma 21.25 te yayınlanıyor. Tolga Ã?evik (avrupa yakasındaki Sacit) ve Salih Kalyon gibi 2 usta tarafından hazırlanıp sunulan, Sinan Ã?etin imzalı bir tiyatro programı. Anında görüntü Show dan daha çok hoşuma gidiyor. Youtube tan eski bölümleri bulabilirsin. Cuma ya kadar bir ilk izlenim edinmiş olursun böylece 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Anında görüntü şovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öğrencisi bildiğim kadarıyla ve bu programdan önce de aynı şeyi yapıyolardı youtube da mahşer-i cümbüş diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle şeylerin televizyona taşınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor.
-Fac fortia et patere-
-
Drakhan
- Kullanıcı

Oradaki 2 bayan hariç (isimlerini bilmiyorum) hiç biri oyunculuk bölümü mezunu diiller.Gerisi DTCF kuram mezunlarıdır.Ve doğaçlama diil tamamen yazılı metin üzerine yapılan bir gösteridir.Ayrıca bu oluşumun adı tiyatro sporudur ve gerçek bir tiyatro sporu izlemek isterseniz Ankara'da,türkiyenin tek belgeli tiyatro sporu yapan ve üstadlardan oluşan "onlar bunlar" ekibini izlemenizi tavsiye ederim...Barzini wrote:Anında görüntü şovdaki ekibin hapsi tiyatro bölümü öğrencisi bildiğim kadarıyla ve bu programdan önce de aynı şeyi yapıyolardı youtube da mahşer-i cümbüş diye aratırsanız tvden önceki bir iki gösterileri var böle şeylerin televizyona taşınması gerçekten çok güzel, insan bazan acaba aptal kutusu olmaktan çıkıyor mu demeden edemiyor.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>