5. Ödüllü FRPWORLD Kısa Hikaye Yarışması
- Lord_Arande
- Kullanıcı

Word'de okuma sıkıntısı olur diye düşünüyorsanız e-mail metnine de yapıştırıp gönderebilirsiniz. Dileyen her ikisini de yapabilir. Notepad'e de yapıştırıp gönderebilirsiniz...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yahu hikaye bitmez diye vdüşünüyordum ben de, sağolsunlar ilkham perileri dün bi uğrayı verdiler. Hikayenin gidişatınmı konuştuk. Fikirler kesin, asıl zaman alıcı olankelimelere dökmek. Acaba (gerçi biter eminim ama) hikaye bitmezse topluca bi ek süre talebinde bulunabilir miyiz? Yoğun istek durumunda bu olay geçekleşir mi. Mesela Cuma günü son ya, Pazar son olsa. Azıcık yani? Hı? (Pazarlık teknikleri #78, "Hani emin diilim ama" ve Pazarlık Tekinikleri #54 "Sona 'Hı?'" bu yazıda kullanılmıştır)
Ben TSK'ya bir söyleyeyim onlar da beni bir iki gün askere geç alsınlar bari.. geçer o kadar hatırımız.
Son katılım süresini uzatmanın çarelerini arayacağım.
Son katılım süresini uzatmanın çarelerini arayacağım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
.
Ben de gönderdim öykümü biraz önce. Memlekete hayırlı olmasını diliyorum.
.
Ben de gönderdim öykümü biraz önce. Memlekete hayırlı olmasını diliyorum.
.
Last edited by dwaxer on Wed Nov 28, 2007 7:09 am, edited 1 time in total.
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Bence de uzatmaya gerek yok.Bogus'u sıkıştırmayalım.
Hikayemi 2 güne postalarım sanki.İyi gidiyorum şimdilik.Hikayeme isim koymasam olur mu ?
İddaa'lı
değilim ama diğer hikayeleri okumak için sabırsızlanıyorum.
Bu arada bu benim yayınlayacağım ilk hikayem.Ã?dül kazanamasada inş beğenilir
Hikayemi 2 güne postalarım sanki.İyi gidiyorum şimdilik.Hikayeme isim koymasam olur mu ?
İddaa'lı
Bu arada bu benim yayınlayacağım ilk hikayem.Ã?dül kazanamasada inş beğenilir
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Firble seni de jüri listesine ekledim, bu arada mesajın ulaşmadı. Pop-up blocker'a kurban gitmiş olabilir.
Hikaye gönderen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, birden fazla hikaye gönderebilirsiniz. Ayrıca jüri üyeleri siz de hikayelerinizi gönderebilirsiniz.
Son günlerde katılımın biraz daha artmasını ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.
Son katılım tarihi uzatılsa hikaye gönderebilecek birisi var mı ki?
Hikaye gönderen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, birden fazla hikaye gönderebilirsiniz. Ayrıca jüri üyeleri siz de hikayelerinizi gönderebilirsiniz.
Son günlerde katılımın biraz daha artmasını ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.
Son katılım tarihi uzatılsa hikaye gönderebilecek birisi var mı ki?