5. Ödüllü FRPWORLD Kısa Hikaye Yarışması

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Lord_Arande
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Arande »

ya gönderirken kopyala yapıştırla mı gönderioruz ??
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Word dosyası ile e-mail adresime gönderirsen daha iyi olur.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ya bir şey diyeceğim ben word dosyasıyla gönderdiğimde gönderdiğim kişi o dosyayı açtığında garipn işaretlerle dolu oluyor. Bunun benim 2007 word sürümüne sahip olmamla ilgisi varmış. Yani eğer siz daha eski sürümüne sahipseniz ben word dosyasıyla gönderemem. Uyumluluk sorunu yüzünden. Andırsitend? :)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Word'de okuma sıkıntısı olur diye düşünüyorsanız e-mail metnine de yapıştırıp gönderebilirsiniz. Dileyen her ikisini de yapabilir. Notepad'e de yapıştırıp gönderebilirsiniz...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Yahu hikaye bitmez diye vdüşünüyordum ben de, sağolsunlar ilkham perileri dün bi uğrayı verdiler. Hikayenin gidişatınmı konuştuk. Fikirler kesin, asıl zaman alıcı olankelimelere dökmek. Acaba (gerçi biter eminim ama) hikaye bitmezse topluca bi ek süre talebinde bulunabilir miyiz? Yoğun istek durumunda bu olay geçekleşir mi. Mesela Cuma günü son ya, Pazar son olsa. Azıcık yani? Hı? (Pazarlık teknikleri #78, "Hani emin diilim ama" ve Pazarlık Tekinikleri #54 "Sona 'Hı?'" bu yazıda kullanılmıştır)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben TSK'ya bir söyleyeyim onlar da beni bir iki gün askere geç alsınlar bari.. geçer o kadar hatırımız.

Son katılım süresini uzatmanın çarelerini arayacağım.
mguzel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mguzel »

:D

Uzatmayın yav. Bir an önce olsun bitsin. Çok heyecanlıyım :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bence de uzatmaya, Bogus'un 2 ayağını 1 pabuca sokmaya gerek yok. . :schemes: Birazdan gönderiyorum ilk öykümü. :D Daha koskoca dört gün var yazayım bir tane daha.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ben de gönderdim öykümü biraz önce. Memlekete hayırlı olmasını diliyorum. :D

.
Last edited by dwaxer on Wed Nov 28, 2007 7:09 am, edited 1 time in total.
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Bence de uzatmaya gerek yok.Bogus'u sıkıştırmayalım.

Hikayemi 2 güne postalarım sanki.İyi gidiyorum şimdilik.Hikayeme isim koymasam olur mu ? :D

İddaa'lı :D değilim ama diğer hikayeleri okumak için sabırsızlanıyorum.

Bu arada bu benim yayınlayacağım ilk hikayem.Ã?dül kazanamasada inş beğenilir
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Jüri üyesi olarak ben de yazdım bir hikeye. Belki bitene kadar iki olacak. Puanlamaya dahil değil elbette...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bogus ben sana mesaj attım ama ulaşmamış olabilir. Eğer yer varsa ben de jüri olabilirim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Sonunda, hikayemi gönderdim, oldu bitti. Bana beklemek düşer artık. Ha bi da "Yarışmacı arkadaşlara başarılar!" :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Firble seni de jüri listesine ekledim, bu arada mesajın ulaşmadı. Pop-up blocker'a kurban gitmiş olabilir.

Hikaye gönderen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, birden fazla hikaye gönderebilirsiniz. Ayrıca jüri üyeleri siz de hikayelerinizi gönderebilirsiniz.

Son günlerde katılımın biraz daha artmasını ummaktan başka elimden bir şey gelmiyor.

Son katılım tarihi uzatılsa hikaye gönderebilecek birisi var mı ki?
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben yollayacağım öykümü lakin 29 unda yollayabilirim sanırım. Hikaye yollayacak bir kişi daha var bunu bilmenizi istedim :)
Post Reply