istanbul da buluşma ayarlasak?
- whyhionewhy
- Kullanıcı

beyler bu arada gerçi siz baymışsınızdır artıkında aslında gündüz 1-2 saat oturup konuştuktan sonra FRP oynanan bi cafe warmı bilmiorumda warsa atlayıp oraya gitsek oynama fırsatı olmayanlar görseler öörenseler.. ööretmeye meyilli arkadaşlar bi yandan ööretse? yada birisi gelirken warsa frp getirse bi cafede masaya oturup oynasak ? gibi bi fikrim geldi bilmiorum kim nasıl bakar? sadece öneriydi...
- whyhionewhy
- Kullanıcı

Son bir hatırlatma daha yapıp yarın görüşmek üzere diyorum.
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Geciken arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsin : "0537 677 33 61"
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Geciken arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsin : "0537 677 33 61"
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Ne zamandır bakmıyordum başlığa meğersem buluşma ayarlanmış gelicek olanlar yazılmış bile
.Ama ne yazık ki bugün buluşmada olamadım gerçi kimseyede geleceğim diye birşey demedim.İstanbul'dan uzaklarda biraz zor olurdu zaten gelmem artık bir dahakine.Umarım eğlenirsiniz.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Hemen bugun neler oldu neler bitti reklam yapayım ben
Ã?oğunluk gelsede, bütün liste gelmedi/gelemedi ama yinede güzel zaman geçirdim ben şahsen. Eddard abi istedigin oldu bak o kadar dedik oyun olmaz muhabbet olur falan diye ama iki farklı oyun oynandı yani
Daha sonraki haftalarada oyun planları hazrlandı, konuşuldu. Yener söliyim bak ben bidaha öyle yarıçıplak başlamak istemiyorum oyuna haberin olsun, silah yok o yok bu yok. Neyse Tedrik oynatır bizi o çıplak başlatmaz ( abi tedrik diyince kızmıyosun umarım
)
Kısa bir iftar(!) muhabbetide oldu hiçibirimiz oruç tutmuyo olsakta :schemes:
Eh buluşma aralarını çok uzatmayalım derim ben özet olarak, sık sık yapalım ayda bir yada 2 ayda bir.. Güzel olur
Not: Eddard saolsun dagger'ımızda vardı hani yani, sorun çıkarsa direk ...
Ã?oğunluk gelsede, bütün liste gelmedi/gelemedi ama yinede güzel zaman geçirdim ben şahsen. Eddard abi istedigin oldu bak o kadar dedik oyun olmaz muhabbet olur falan diye ama iki farklı oyun oynandı yani
Kısa bir iftar(!) muhabbetide oldu hiçibirimiz oruç tutmuyo olsakta :schemes:
Eh buluşma aralarını çok uzatmayalım derim ben özet olarak, sık sık yapalım ayda bir yada 2 ayda bir.. Güzel olur
Not: Eddard saolsun dagger'ımızda vardı hani yani, sorun çıkarsa direk ...
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Dürümler şahaneydi ama....2'şer tane adam başı..birde böröfötöröl üstüne....oh missss
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Vay anam vay buluşma olmuş insanlar eğlenmiş
Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar. Ben de işlerimden dolayı uzun süre girememiştim işler hâlloldu ayıracak vakit çok
Tekrar aranızdayım 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık