istanbul da buluşma ayarlasak?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
whyhionewhy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by whyhionewhy »

beyler bu arada gerçi siz baymışsınızdır artıkında aslında gündüz 1-2 saat oturup konuştuktan sonra FRP oynanan bi cafe warmı bilmiorumda warsa atlayıp oraya gitsek oynama fırsatı olmayanlar görseler öörenseler.. ööretmeye meyilli arkadaşlar bi yandan ööretse? yada birisi gelirken warsa frp getirse bi cafede masaya oturup oynasak ? gibi bi fikrim geldi bilmiorum kim nasıl bakar? sadece öneriydi...
whyhionewhy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by whyhionewhy »

ben gelcem gelcem dedim beyler özür dilerim yarın saat 2:30 da kadıköyde olmam lazım bi arkadaşın başı beladaymış... ama ordan çıktıktan sonra geç kalmazsam sizi ararım gelirim...
galanodel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by galanodel »

yener pazar 13:30 cıvarı heykelin önündeyim şimdiden selamlar
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Son bir hatırlatma daha yapıp yarın görüşmek üzere diyorum.

Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?

Buluşma SAATİ : 13:30

Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?

Geciken arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsin : "0537 677 33 61"
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ne zamandır bakmıyordum başlığa meğersem buluşma ayarlanmış gelicek olanlar yazılmış bile :) .Ama ne yazık ki bugün buluşmada olamadım gerçi kimseyede geleceğim diye birşey demedim.İstanbul'dan uzaklarda biraz zor olurdu zaten gelmem artık bir dahakine.Umarım eğlenirsiniz.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Hemen bugun neler oldu neler bitti reklam yapayım ben :D

Ã?oğunluk gelsede, bütün liste gelmedi/gelemedi ama yinede güzel zaman geçirdim ben şahsen. Eddard abi istedigin oldu bak o kadar dedik oyun olmaz muhabbet olur falan diye ama iki farklı oyun oynandı yani :D Daha sonraki haftalarada oyun planları hazrlandı, konuşuldu. Yener söliyim bak ben bidaha öyle yarıçıplak başlamak istemiyorum oyuna haberin olsun, silah yok o yok bu yok. Neyse Tedrik oynatır bizi o çıplak başlatmaz ( abi tedrik diyince kızmıyosun umarım :D )

Kısa bir iftar(!) muhabbetide oldu hiçibirimiz oruç tutmuyo olsakta :schemes:

Eh buluşma aralarını çok uzatmayalım derim ben özet olarak, sık sık yapalım ayda bir yada 2 ayda bir.. Güzel olur

Not: Eddard saolsun dagger'ımızda vardı hani yani, sorun çıkarsa direk ... :evil:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

evet çok güzeldi :) (bu arada son kez söylüyorum ben Eddard'ım ve bana Alenthas deyin bundan sonra :D ) oyun için buluştuğumuzda herkes getirsin emanetleri fantazi yapalım :D
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ah pardon meğer dagger Eddard'ın değil Alenthas'ınmış :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

yaa yaaa yanlış yapmayalım bir daha lütfen :D kendimi Eddard diye tanıttım çünkü kimse beni dinlemiyodu forumda :D bu arada yener profiline giremiyorum özel mesaj atarsın gelince?
Image
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Dürümler şahaneydi ama....2'şer tane adam başı..birde böröfötöröl üstüne....oh missss
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Narq pisboğazlık yapma forumda.Millet eğlenmiş ramazan ramzan gitme üstlerine. :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gayet güzel bir buluşma oldu. Oyun oynadık, muhabbet ettik, akşam yemeği vs... oldukça eğlendik. Bu buluşmaya gelen veya gelemeyip yüreğiyle bizimle olan herkese teşekkür ediyorum :).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Gelemedim arkadaşlar bahane felan da söylemek istemiyorum hepinizden özrü diliyorum sadece. Oyun planları filan kuruldu diyorsunuz. Sitede bunlardan bahsederseniz, (eğer oyuncu talebiniz varsa) katılanlar olabilir. (mesela ben.)
Been there. Seen that. Got the scars.
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Fotoğraf çekmedinizmi hiç, çektiyseniz koyunca sıfatınızı görelim.
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Vay anam vay buluşma olmuş insanlar eğlenmiş :) Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar. Ben de işlerimden dolayı uzun süre girememiştim işler hâlloldu ayıracak vakit çok :D Tekrar aranızdayım :mrgreen:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Post Reply