Yalnız benim tarihte bir problemim var ekimde yapsak buluşmayı daha hoş olur aslında, daha boş olduğum bir zaman, ekim ayı. Tabi çoğunluk ne derse o kabuldür
istanbul da buluşma ayarlasak?
Talep var istek var o zaman bir frpworld buluşması gelsin
. şimdi hem ramazandayız, bir ramazan buluşması yaparız, iftarımızıda yaparız (oruçlu arkadaşlar için
).
Yalnız benim tarihte bir problemim var ekimde yapsak buluşmayı daha hoş olur aslında, daha boş olduğum bir zaman, ekim ayı. Tabi çoğunluk ne derse o kabuldür
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Hadi FRP World İstanbul sakinleri bu kadar kişimiyiz, yani farketmez biz bu kadarda toplanalımda. Yokmudur istanbuldan ben gelirim diyeiblicek kimse?
yeminer, EddardStark( heralde oyun amaçlı olmasada gelicekitr), AnArchist, Yener( buluşma tarihi sorunu hallolursa), ben, Celeraen ve ombuspider ve ulfgar var listede birisni eksik yazıdysam kusura bakmayın
Hadi başlık unutulup gitmesin ya, gelin ayarlayalım artık. Eddard heralde tam olarak isntabul buluşması denilen şey için açmış olmasanda buna önayak oldun, aklımıza getirdin teşekkürü bi borç bilirz buradan
yeminer, EddardStark( heralde oyun amaçlı olmasada gelicekitr), AnArchist, Yener( buluşma tarihi sorunu hallolursa), ben, Celeraen ve ombuspider ve ulfgar var listede birisni eksik yazıdysam kusura bakmayın
Hadi başlık unutulup gitmesin ya, gelin ayarlayalım artık. Eddard heralde tam olarak isntabul buluşması denilen şey için açmış olmasanda buna önayak oldun, aklımıza getirdin teşekkürü bi borç bilirz buradan
Bizim şansımız yok zaten,koca yaz geçti adam gibi bir frpworld buluşması ayarlayamadık.Ya da ayarladıkta katılım olmadı diyim en iyisi saygısızlık yapmamak adına.şimdi ise İstanbul'dan uzaklardayken ben bir iftar oluyor.Neyse uzatmanın mantığı yok.Afiyet olsun ..AnARcHisT wrote:eed eed biliriz tabi borç.. teşekkürler eddardstark saol varol.. ama ne yani bu kadar kişimiyiz? koca siteden istanbuldan 10 kişimi war?.. ayıp bea..
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
-zaman-
- Kullanıcı

Ehehe
.Bilmem sitede beni bilen kaç kişi vardır ama "nerden" İstanbul da yer aldığı için bunu yazmayı borç bilirim:
Yatılı okuduğum için hafta içi 1-2 saatim iznimiz olabiliyor,o da yolla geçer zaten.Hafta sonları da -en azından şu birkaç ay için- hep Bursa'ya döneceğim.Bu durumda size "İyi buluşmalar!" demekten başka seçeneğim kalmıyor sanırım...
Yatılı okuduğum için hafta içi 1-2 saatim iznimiz olabiliyor,o da yolla geçer zaten.Hafta sonları da -en azından şu birkaç ay için- hep Bursa'ya döneceğim.Bu durumda size "İyi buluşmalar!" demekten başka seçeneğim kalmıyor sanırım...
Özgür kalın...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

- EddardStark
- Kullanıcı

aman yarrabbi
ben kimse bişey yazmaz diye bakmaz olduydum bir baktım başlık coşmuş benide ekleyin aktivite olsunda nolursa olsun tıkıldım kaldım evde
bakarsın konuşur kaynaşır bi dahakine oyun bile oynarız. 
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Yok yatmaz, kişi sayısı bizim buluşmamızı engellemez bence. Ama sonra insanlar istanbulda buluşma yok demesinler bide tam bizim bulşmanın bikaç hafta sonrasında, o yüzden herkes duysunda.. gelen gelir gelmeyen bi dahakine..
Zaten varız bi düzine insan, bayram öncesi bi tarihe ayarlayalım yavaştan insanlar ona göre ayarlasınlar bence kendilerini. 29 undan sonraki haftada olsa en çok katılım olucak gibi duruyor ..
Zaten varız bi düzine insan, bayram öncesi bi tarihe ayarlayalım yavaştan insanlar ona göre ayarlasınlar bence kendilerini. 29 undan sonraki haftada olsa en çok katılım olucak gibi duruyor ..
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı