istanbul da buluşma ayarlasak?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Talep var istek var o zaman bir frpworld buluşması gelsin :). şimdi hem ramazandayız, bir ramazan buluşması yaparız, iftarımızıda yaparız (oruçlu arkadaşlar için :) ).

Yalnız benim tarihte bir problemim var ekimde yapsak buluşmayı daha hoş olur aslında, daha boş olduğum bir zaman, ekim ayı. Tabi çoğunluk ne derse o kabuldür :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Hadi FRP World İstanbul sakinleri bu kadar kişimiyiz, yani farketmez biz bu kadarda toplanalımda. Yokmudur istanbuldan ben gelirim diyeiblicek kimse?

yeminer, EddardStark( heralde oyun amaçlı olmasada gelicekitr), AnArchist, Yener( buluşma tarihi sorunu hallolursa), ben, Celeraen ve ombuspider ve ulfgar var listede birisni eksik yazıdysam kusura bakmayın :D

Hadi başlık unutulup gitmesin ya, gelin ayarlayalım artık. Eddard heralde tam olarak isntabul buluşması denilen şey için açmış olmasanda buna önayak oldun, aklımıza getirdin teşekkürü bi borç bilirz buradan :D
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

eed eed biliriz tabi borç.. teşekkürler eddardstark saol varol.. ama ne yani bu kadar kişimiyiz? koca siteden istanbuldan 10 kişimi war?.. ayıp bea..
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

AnARcHisT wrote:eed eed biliriz tabi borç.. teşekkürler eddardstark saol varol.. ama ne yani bu kadar kişimiyiz? koca siteden istanbuldan 10 kişimi war?.. ayıp bea..
Bizim şansımız yok zaten,koca yaz geçti adam gibi bir frpworld buluşması ayarlayamadık.Ya da ayarladıkta katılım olmadı diyim en iyisi saygısızlık yapmamak adına.şimdi ise İstanbul'dan uzaklardayken ben bir iftar oluyor.Neyse uzatmanın mantığı yok.Afiyet olsun ..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

yazın millet tatile falan gitmiş olabilir istanbul dışında olailir ama şimdi okullar açılıo falan filan ama fıss.. Kimse yok cevap bile yazmıolar yani hani ben gelmem falan diyin bari :D
-zaman-
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by -zaman- »

Ehehe :D .Bilmem sitede beni bilen kaç kişi vardır ama "nerden" İstanbul da yer aldığı için bunu yazmayı borç bilirim:
Yatılı okuduğum için hafta içi 1-2 saatim iznimiz olabiliyor,o da yolla geçer zaten.Hafta sonları da -en azından şu birkaç ay için- hep Bursa'ya döneceğim.Bu durumda size "İyi buluşmalar!" demekten başka seçeneğim kalmıyor sanırım...
Özgür kalın...
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

walla zaman çok teşekkür ederiz iyi dileklerin ama bırak buluşmayı batak oynicak 4 kişiyi bulabilirsek öpüp başımıza koyucas sanırım :D :D :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

29 30 u zamanı Ankaraya dönüyorum da, sonrasında bir buluşma olacaksa katılırım bende. Tabi bayramdan önce olmalı. :)
Been there. Seen that. Got the scars.
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

aman yarrabbi :D ben kimse bişey yazmaz diye bakmaz olduydum bir baktım başlık coşmuş benide ekleyin aktivite olsunda nolursa olsun tıkıldım kaldım evde :D bakarsın konuşur kaynaşır bi dahakine oyun bile oynarız. :)
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

tabi gel eddard gelmesine ama umarım toplaşma olacak kalabalıı bulabiliriz :D bu gidişle buda yatıcak korkarım :???:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yatmaz yatmaz :) Ben gidecem, bi tarih belirleyin siz yeterki :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Fırsat olursa ben bile gelirim, isterim.
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Yok yatmaz, kişi sayısı bizim buluşmamızı engellemez bence. Ama sonra insanlar istanbulda buluşma yok demesinler bide tam bizim bulşmanın bikaç hafta sonrasında, o yüzden herkes duysunda.. gelen gelir gelmeyen bi dahakine..

Zaten varız bi düzine insan, bayram öncesi bi tarihe ayarlayalım yavaştan insanlar ona göre ayarlasınlar bence kendilerini. 29 undan sonraki haftada olsa en çok katılım olucak gibi duruyor ..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Olur, bir tarih yazın, biz de bilelim durumumuzu.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

6 ya da 7 ekim.
Cumartesi ya da Pazar.
Buluşma olmak ya da olmamak.
Gitmek ya da gitmemek.

Yeminer gelirsem go tahtasını da getiririm madem :)
Been there. Seen that. Got the scars.
Post Reply