Macera Arayanı Bulur ( Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Görür saol :D .
Bu arada hikayede bir anlaşılmazlık oldu sanırım;
Sr.Bors wrote:
"Kim var orada?"

" Ben varım" dedi arabanın arkasındaki kibar sayılabilecek kalın bir erkek sesi " gnom mucit Muçalanta "

Konuşmasının hemen ardından araba ufak bir çatırtıyla sol öne doğru daha da yattı. "Kahretsin!" diye tepki verdi buna arabanın ardındaki kalın ses.

Sessiz geçen 3-4 saniyeden sonra arabanın arka tarafında kendini gösterdi sesin sahibi. Borsun beline ancak yetişebilecek boylarda, gri bir ceket ve bileklerine doğru daralan bir pantolon ile giyinmiş bir gnomdu .Omzuna kadar uzun sarı saçlara ve alt dudağının hemen altından başlayıp incecik bir çizgi şeklinde göbeğine kadar inen bir sakala sahipti.
Muçalanta bayan değil erkektir. Sakallı olması ve erkek sesi çıkarması buna delil olarak gösterilebilir :D .
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

NEEe, nasıl ya, bütün yazdıklarımız yanlış mı oldu şimdi, pardon ya, tutmuyom ben elini falan.Az kala elini de öpecektim ha, aboo.Neyse, bu arada ne tırsak bir adam bu, 10 kaslı arkadaş falan, anlayalım yani
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Ne olacak şimdi mesajı editlesin mi edmond? yoksa biz kabul edip devam edelimmi? bana fikrimi soracak olursanız zahmete girmesin adam biz yazmamaış sayarız. Ama son söz dm'in.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Editlememi istiyorsan -oyun gidişatını bozmayacak- yeni mesajını bana PMden gönderebilirsin. Ben editlerim mesajını, sorun olmaz.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yok yav sorun değil, sonuçta elini dostça tuttum değil mi 8) 8)
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyunda Lienas dediğin benmiyim edmond. Bensem sanırım bağırman gerek :D
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

pardon ya liero olcaktı o :) isimleri unuttum da
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Burası biraz sessiz kalmış yaw :plotting:

Ã?yleyse başlığı hareketlendirecek bir fikir atayım ortaya. Eğer beğenilirse uygularız...

Oynunumuza roman havası katmak için, oyunda gerçekleşen ve hikayeye yön veren olaylara göre hikayeyi bölümlere ayıralım. Bu bölümlere, bölümün sonunda ismini veririz.
Hem yeni bölümler zaman atlaması yapmak için de uygun olur. İzleyici olursa, takip etmeyi kolaylaştırır. :roll:

Ne dersiniz?
Eğer olursa, 1. bölümün ismini ne koyalım?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

10 kaslı arkadaşı olan Gnom, :D nasıl fikir.Ya da başka bir fikir daha, Yalancı Gnom, bunda ciddiyim ama
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Muçalanta ve Tayfası :P
-Fac fortia et patere-
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Eğer isterseniz ben belirleyeyim? Bir sonraki bölümünkünü de belirlerim başlamışken :schemes:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen bilirsin, ama çabuk olsan ya, insan sabırsızlanıyor, bu arada EğER BENİM :D şaka yavs, benim ihtiyacım yok galiba, siz kullanın
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyun yine neden durakladı? bilgisi olan
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dm olmadığı için olabilir mi :D
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

:D :D :D
Sorun o zaten dm hakkında bilgsi olan var mı?Ama bu yılı biraz yoğun gibi anlayış gösterelim.
Post Reply