OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bogus ellerine, ağzına, zihnine sağlık. Harika bir oyunu daha geride bıratık, şimdiye kadar oynadığım oyunlar arasında en keyif aldığım oyun bu devam eden seri, heleki bu 1 ay ara öncesi final bölümü muhteşemdi. :clap: :clap:

Birde şunu belirtmek isterim FR da geçen oyunlarda faerun 'un - Toril 'in kaderini ilgilendiren görevler oyunculara kaldığında oyuncuların klasik bir lafı vardır

"Ya FR da bir sürü hero var bir sürü güçlü adam var Elminster var Kelben var DDrizzt var, Simbul var biz niye yapıyoruz ki bu görevi ?"
İşte bu itirazların yükselmesi oyunda imkansız, bunada muhteşem bir açıklama getirdi bogus bunun içinde tebrik ediyorum kendisini :clap: :clap: :clap:

Oyunda her şey mükemmeldi sadece, Narq gelebilseydi daha da güzel olurdu oyun.

Birde bu final oyununda herkesin performansı bir harikaydı, herkes süper RP yaptı.

Usta DM imize ve oyuncu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Ne durumdayız şimdi? Fatih yok hala, Yener kursa devam ediyor değil mi?
Arada bir ses verelim buradan da ne durumda olduğumuzu görelim.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu hafta sonu için Fatih burada benimde Pazar günü seçim dolayısıyla kursum yok. Pazar günü hepimiz oy kullanacağız biliyorum ama oy kullanmak çok uzun süren bir şey değil artık, ben en son kullandığımda 10 dk bile sürmemişti. Yani saat 1.30 - 2 gibi buluşmamızda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum. Eğer geri kalanlara da uygunsa bu hafta oyun oynarmıyız.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yener yukarıdaki yazını ilk defa şimdi görüyorum bu arada övgülerin için teşekkürler.

Gafil avladınız beni, keşke mevzusu daha önceden açılsaydı... (Zira oyunun ikinci bölümünü henüz hazırlamadım nasılsa 1 ay var diye...)

şu anda Pazar günü oyun var veya yok diyemem çünkü Pazar için kesinleşmese de ayarladığım başka bir program var. Herkes durumunu bir söylesin hele...

Not: Zamanında DM-Unfriendly insanlarla oynaya oynaya tecrübemiz arttı tabi... Oyunu hazırlarken sizden önce ben itiraz ediyorum kendi kendime... :wink:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

her pazar bana uyar hele bu pazar fena uyar uymadı uydururuz bir şekilde. :-o
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu pazar herkese uygun gözüküyor dediğim gibi, Fatih bu hafta sonu burada ve benimde bu pazar kursum yok (ama sadece bu pazar malesef ki). Cuma ve Cumartesi iki günün var, Can eminim ki bu iki gün yine harika bir bölüm hazırlaman için yeterde artar bile :wink: .
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Aradaşlar çok fazla yere verdiğim söz var, dahası 6 aydır görmediğim bir arkadaşım gelmiş, çarşamba gidiyor ve cuma cumartesi görüşemiyoruz.

Kısacası üzgünüm ama oyun yok. Hem araya girecek zamanı da düşünecek olursak iyi bir yerde bıraktık ve şimdi bir kere oynarsak bırakacağımız yer hiç iyi olmayacak.

Yener'in karın ağrısı bitince söz şimdiye kadarkileri de aşan bir oyunla kaldığımız yerden devam edeceğiz. (Büyük sürprizler ve yeni ip uçları :) )
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu adamın bahaneleri saymakla bitmez (can sana diyorum :D ) en iyisi 1ay beklemek kasmayalaım kendimizi.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Çok istiyorsanız devam edin siz. Ama siz bir hafta bile gelemediğinizde benim ertelediğim oyunlarıda unutmaya çalışın.
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Yener wrote:Çok istiyorsanız devam edin siz. Ama siz bir hafta bile gelemediğinizde benim ertelediğim oyunlarıda unutmaya çalışın.
Senin saç uzun diye midir nedir, çok kolay emo moda geçiyorsun, duygusallığın lüzumu var mı? Adam oyun yok, oynarsak cıvık olur demiş. Bekleyelim mis gibi, yeni ipuçlu, DM friendly(?) oyunlar oynayalım derim ben. Ã?perim gözlerden. Tuğrul'un herkese selamı var bu arada.
Erzurum Druid Eğitim Merkezinde Telsiz Bölümünde görevli kendisi hatırlarsanız :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

AA Tuğrul druidmi olmuş hadi ya ben en son komando gnome bard biliyordum kendisini +1 lvl de druide verdi anlaşılan hadi kolay gele asker kardeşime. :schemes:
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Merhaba arkadaşlar....

Yazlıktan döneli 1 hafta kadar oldu...Hatta Yener ile nargile keyfi bile yaptık..Can arkadaşımız 11'e kadar Arsen'de takılacağını söylemesine rağmen gittiğimizde orada yoktu..çok temiz ekti bizi...

valla ben anfirendliy manfirendliy diem tanımam kardeşim...adam olun

Bakıyorum Emre,seni de sardı oyun bayağı..Gerçekten harika sallama ve kurgu yeteneği var Can kardeşimizin....

Son aldığımız bilgilere göre Lorentas kardeşimizi geride bırakmışız.

Ulan elindeki büyü kitabınıda ona hatıra diyemi bıraktınız eşşekler...kitabın cinsini bilmiyorum ama Emre ilerdeki seviyelerde kullanabilirdi tahminimce....

Ben onu bunu bilmem ama o muhteşem kilidi geri istiyorum Emre...Hayatımın anlamı,ceplerimin yoldaşı,aç karnımın yemeği o kilidi istiyorum Emre.....Emre o kilidi açmak uğruna 2 kez parmağımı feda ettim ben Emre
Emre biz ne kapılar açtık onla Emre
Emre ne halüsinasyonlar imanımı ....ti Emre
Emre onu ordan çıkar yoksa....yoksa......yoksa...

Can,Serbülent,Yener...bildiğiniz gibi size yazlık sözüm var..bunu unutmadım.Evin içinde hala inşaat devam ediyor.ve ben de bir amele gibi çalışıyordum..seçimler için geldik..işlerin 1-2 hafta içinde biteceğini umuyorum.....biter bitmez hep beraber orada bir hafta sonu geçireceğiz.Emre akarsın artık ortama...biliyorum ki senin gelmen için ortamda bira olması yeterli ;)

Benden haber bekleyin......gitmeden görüşebilirsek iyi olur..Kendinize iyi bakın

Çok DEEEEEP NOT..AYRICA EDİT DE DENİLEBİLİR HALK ARASINDA:

ulan şimdi farkettim Serbülent ''FY'' olmuş...demek ki bu limandan demir alma vakti gelmiştir..:-P Bazı arkadaşlar sene boyunca bana düzenli olarak baskı yaptılar ''FY'' ol diye ama yemezler...Hayırlı olsun kardeş :) Tez zamanda bölümünde başını ağrıtmaya gelirim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Fatih o kilidi unut hacı, o bir "plot item"di. Can -ki çaktırmadan Ã?akal DM prestige classına 10 level almış bir arkadaş- sana onu yaretmezdi. O kilide yorgan gitti kavga bitti gözüyle bakıp önümüzdeki maçlara hazırlık yapalım canım benim.

şimdi durum şu: dımdızlağız. Lorenthas da elindeki büyü kitabını okusun dursun elflerin yanında. Bizim cillop elf clericimiz var artık.

Ben şahsen senin amelelik yaptığın bir yere gelmem, kafamıza tonoz düşer maazallah.
şaka bir yana artık gelinde bir oyun oynayalım değirmenlerin orada don kişot kaldık öyle.
Bu arada senin karakter npc olarak da güzelmiş Fatih, çevirmesini yaptık eti leziz. :evillaugh:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

şimdi her soruya teker teker cevap vereyim, gerekli açıklamaları yapayım. Ayrıca ona buna laf da sokayım:

1. Fatih kardeşim. Sizin şu yazlık tadilatı dediğiniz sürede boğaza iki tane tüp batırdılar canım kardeşim. Bu nasıl bir yazlıktır ki bir türlü iflah olmuyor? Hayır işin daha da dahiyane yanı bu işi neden yazın yapıyorsunuz? Adı üstünde yazlık! Yazın gidip keyif yapılsın diye bulunmuş bir kavram... Bunun ilk baharı var son baharı var değil mi?

2. Arsen Lupen'de 10:50'ye kadar bekledim. Saat 11'de başlayan bir konser vardı ona geçtik. Temiz satma kısmına gelince, telefonda bana "Biz Arsen Lupen'deyiz..." demiştin. Olacağız demek istedin herhalde.

3. Plot item'mış, DM friendly (?) miş.... Emre neler de bilirmiş öyle bak sen... Hayır arkadaşım içinde bin tane magical item kaybedene kadar deneme yanılma ile item identify eden mage ben değilim. :-P Zımbırtıyı açmanın bir yolu var. Ama önce nerede olduğunu bilmek gerekiyor değil mi?

4. Yepisyeni yanar döner içten yanmalı çıldırılası Female Gold Elf Cleric'imizin küstah ve kendini beğenmiş tavırları yanında Lorenthas'ı mumla arayacaksınız. Faerun piyasası bu kızdan sorulur falan yaaaniii... :evillaugh:

5. Yener'in hormonları bizimkilerden ya farklı, ya da farklı çalışıyor. Oyun herkes aynı masanın etrafına oturmadan başlamayacak.Son nokta. Hatta bir yazlık organizasyonu ile başlarsa daha da kral olur.

6. Dımdızlak değilsiniz nankör herifler. Eşşek yüküyle magical item verdim size...

7." Gerçekten harika sallama ve kurgu yeteneği var Can kardeşimizin..." Ã?ay poşetimiyim olum ben? Sallama ne ya? Hayalgücü olum o...

8. 3-4 Ağustos haftası İstanbul'da değilim. Darka'da olacağım. Ondan sonra istediğiniz hafta oyun oynayabiliriz.

Haydi herkese kolay gelsin. Oh içimi döktüm rahatladım beaa..
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Fatih özür dilerim canım kardeşim "plot item" değilmiş zımbırtıymış, bir dahaki sefere o kilidin peşine düşeriz.
Evet identify büyüm vardı ben yapmak istemedim, dedim ki ne gerek var ona slot harcamaya. Baktım alet müthiş bir çekim gücüne sahip doldur anasını satayım dedim. şimdilik alette bir büyülü kapı, bir über-kilit, bir yakut yüklü ve daha da fazla şey çekebilir durumda, artık maksimum dolunca açmanın yolunu düşünürüz, çıkanlarla da bir magical item shop kurup, parayı vururuz. Ben geleceğe yatırım yaptım arkadaşlarım, canlarım benim (hehehehehhehehe)
Post Reply