Merhaba arkadaşlar....
Yazlıktan döneli 1 hafta kadar oldu...Hatta Yener ile nargile keyfi bile yaptık..Can arkadaşımız 11'e kadar Arsen'de takılacağını söylemesine rağmen gittiğimizde orada yoktu..çok temiz ekti bizi...
valla ben anfirendliy manfirendliy diem tanımam kardeşim...adam olun
Bakıyorum Emre,seni de sardı oyun bayağı..Gerçekten harika sallama ve kurgu yeteneği var Can kardeşimizin....
Son aldığımız bilgilere göre Lorentas kardeşimizi geride bırakmışız.
Ulan elindeki büyü kitabınıda ona hatıra diyemi bıraktınız eşşekler...kitabın cinsini bilmiyorum ama Emre ilerdeki seviyelerde kullanabilirdi tahminimce....
Ben onu bunu bilmem ama o muhteşem kilidi geri istiyorum Emre...Hayatımın anlamı,ceplerimin yoldaşı,aç karnımın yemeği o kilidi istiyorum Emre.....Emre o kilidi açmak uğruna 2 kez parmağımı feda ettim ben Emre
Emre biz ne kapılar açtık onla Emre
Emre ne halüsinasyonlar imanımı ....ti Emre
Emre onu ordan çıkar yoksa....yoksa......yoksa...
Can,Serbülent,Yener...bildiğiniz gibi size yazlık sözüm var..bunu unutmadım.Evin içinde hala inşaat devam ediyor.ve ben de bir amele gibi çalışıyordum..seçimler için geldik..işlerin 1-2 hafta içinde biteceğini umuyorum.....biter bitmez hep beraber orada bir hafta sonu geçireceğiz.Emre akarsın artık ortama...biliyorum ki senin gelmen için ortamda bira olması yeterli
Benden haber bekleyin......gitmeden görüşebilirsek iyi olur..Kendinize iyi bakın
Çok DEEEEEP NOT..AYRICA EDİT DE DENİLEBİLİR HALK ARASINDA:
ulan şimdi farkettim Serbülent ''FY'' olmuş...demek ki bu limandan demir alma vakti gelmiştir..

Bazı arkadaşlar sene boyunca bana düzenli olarak baskı yaptılar ''FY'' ol diye ama yemezler...Hayırlı olsun kardeş

Tez zamanda bölümünde başını ağrıtmaya gelirim