Harry Potter
HArry nin bence de hortkuluk olma ihtimali bence de buyuk ihtimal hem boylece daha once hic gorulmemis bir sekilde aveda kedavra lanetine direnmesinin bi aciklamasi olabilir ve voldi nin guclerinin bir kisminin nasil ona gectiginin zaten kitapta dumb nin sozune gore Voldi nin hortkuluk yapma olayini ozel olumlere ayirdigi ve harry ile son hortkulugunu yapacagindcan bahsediyodu.
Code: Select all
ama yapamadan oldu ...ama belki son anda yokolmadan kendi olumunu kullanip hortkulugun son parcasi harry e gecmis olabilir :S bence bu buyuk olasilik hem ciddi harry nin kitap sonunda niye oldugunu acikliyor :)-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
harrynin ölüp ölmediğini bilmiyoruz allahaşkına SPOİLER fln yazmadan yazmayın 7.kitapla ilgili böyle bişiy.zaten son kitap
türkiyede ne zaman çıkıcak trkçesi acaba yav zaten filmde 10 ağustosta
bu arada hpnin son oyununu şiddetle tavsiye ediyorum.en azından şimdiye kadar filmlerde görülmüş bütün hogwartsı gezebiliyosunuz.süper bi hogwarts var oyunda ve filmle hiçbifarkı yok.questlerde fena dill ve herşey daha hpmsi.
türkiyede ne zaman çıkıcak trkçesi acaba yav zaten filmde 10 ağustosta
bu arada hpnin son oyununu şiddetle tavsiye ediyorum.en azından şimdiye kadar filmlerde görülmüş bütün hogwartsı gezebiliyosunuz.süper bi hogwarts var oyunda ve filmle hiçbifarkı yok.questlerde fena dill ve herşey daha hpmsi.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Eylül sonu ekim başıgaladlirim wrote:harrynin ölüp ölmediğini bilmiyoruz allahaşkına SPOİLER fln yazmadan yazmayın 7.kitapla ilgili böyle bişiy.zaten son kitap![]()
türkiyede ne zaman çıkıcak trkçesi acaba yav zaten filmde 10 ağustosta![]()
Ashaman tötet!!!
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bu harry potter in kitaplarını internette bulamazmıyız ha.Ben de harry potter hayranıyım bütün filimlerini izledim ama kitaplarını okumadım.Herkes kitapların filme göre daha güzel olduğunu söylüyor.Sizce hangisi daha iyi ?
Görsel şeyleri okumaya göre daha çok sevdiğimden filimleri güzel geliyor belkide.
Kitaplarını indirebiliceğim bir site varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Görsel şeyleri okumaya göre daha çok sevdiğimden filimleri güzel geliyor belkide.
Kitaplarını indirebiliceğim bir site varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Normalde git orjinalini al diye bas bas bağırırdım ama neyse ki bu Harry Potter. Gelişeceği kadar gelişmiş Türkiye'de. Yerden korsanını almadığın sürece sorun yok... Ama Harry Potter'da internetten kimseye yar etmezler gibi geliyor bana. Yanılıyor da olabilirim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
6 kitabını da okudum.Hepsi de güzeldi ancak muhteşem diyebileceğim hiçbir kitap yoktu.Tabii muhteşem sahneler var ancak kitap genel itibariyle muhteşem değildi.Nedense ölümler hep çekici gelmişler.4-5-6 hepsinde güzel bir ölüm vardı.O yüzden sevdim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury