Evet!Karne Full Beş!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Güzel soru. Ã?ni karne verse aynı şeyi yazarlar herhalde. hala kuralları sevmem. :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

aransayes wrote:En düşük 5 se en yüksek kaçtı :-P
En yüksek not da beşti. :D Beş üzerinden beş olurdu notlarım. :-P

Ama o günler çooooo...ok geride kaldı. :|
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

walla benim ne ortaokul,ne lisede (turkiyedeki) bi basari belgem olmadi :D ama veli toplantilara anneme akilli ama dikkati cabuk dagilan biri olarak gosterildim.:Pderslerle alakasi olmayan, akli fikri eglencede olan biri oldugumda tespit edilmis ust merciler tarafindan:P velasil ben ailemi yurt disinda okula baslayana kadar mutlu edemedim. Annemi bigun okuldan cagirmislardi, kadin panik eyvah burdada bi suru laf etcekler, burdada rahat durmadilar(kardesimide kast ediyo) toplantida bizimkinin eline plaketi verdiklerinde anliyo bu noldugunu , sinifin en basarili ogrencisi derslerine gosterdigi ozenden oturu tesekkur ederiz:D :clap:
ayrica belirtmekde fayda var ben hic farkli bi caba gostermedim, :D sadece dersler turkiyedekinden daha eglencelydi :Dbenimde istedigim hep eglenmekdi :D
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Orta okuldayken ben de hep takdir aldım, hatta o üstün başarı belgesi denen şeyden de almıştım. Ama bu sene liseye geçtim ve teşekkür aldım, önceki senelere göre yüksek olan tek notum Almanca, ona da bu sene başladık, neyse ona da şükür diyip geçiştiriyorum. Dersler orta okula göre daha zorlu ve sıkıcı gelmeye başladı doğrusu-ah nerde o eski zamanlar? Usta-Ã?ırak ilişkileri? Bi simyacı ustam olcaktı ben de onun çırağı... Teknoloji yok, karne yok, ateşli silahlar yok, doğa var, asa var, kılıç var...

Ama maalesef mümkün olmuyor istemekle sadece. Zamanı geriye almak için alet bulmak lazım:D Neyse onu da geçtim calida yurt dışı derken neresi?
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
ianthe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ianthe »

bende ilkokul hayatım boyunca hep takdir aldım.hatta karnelerim hep bşti. ama liseye geçince...
hazırlıkta karnemde ilkkez 4 gördüm
lise1de ilk kez 3 gördüm
ve lise2de ilkkez tesekkür aldım :D
Efendi_Emburk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efendi_Emburk »

liseler falan karnelerini cuma aldı tatile başladılar ben karnemi geçen ay almama rağmen başlayamadım daha hala 1 haftam var :cry: okulca 3.sınıfların mezuniyet törenine katılıyorz

karnede 5ler 4ler artık benim için geride kaldı şimdi 10 üzerinden çalışıyoz sağolsun öğretmenler 7den aşağı not vermemişler :)
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Valla Lise 2 deydim lise 3 oldum şöyle bişey var benimde üstün başarı belgem vardı ortaokulda zaten ilk okul mezuniyetim ortalama 5.00 dı hep 5 alırdım.Ama Liseye geçtim oksden sonra boşlamanında etkisiyle hiç bişey alamadım ama sonra daha iyi olcağıma dair söz verdim ve hep teşekkür aldım mf öğrencisiym en son karnemde 4.08 ortalama ve teşekkür galiba takdir alamayacağım ben :D Ama mf ye göre 4 ün üzeirnde ortalama bence gayet iyi :D
Forest Metal Is Immortal..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Benim hiç takdir hiç teşekkür belgem olmadı. Onun yerine hep disiplin cezalarım oldu, hep uyarılarım ve 60 günü aşan devamsızlıklarım oldu. Babamı hep okula çağırıyorlardı kızınız şöyle şöyle yaptı disiplin kurulunda lütfen gelin diye. Ama hocalarla aram hep çok iyiydi hala da öyle :D:D en basitinden hangi öğrenci elini hocanın omuzuna koyarak konuşur??? ahaha
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Sürekli disipline çağırıldığına göre hocalrla senin aran çok iyi gibi görünüyor. Onlar pek karşılık vermemiş gibi :) Merak ettim de 60 gün nasıl olur ya? halal olsun :clap:
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
sanguis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sanguis »

Ben de ortaokulda hep takdir alıyordum,hatta 3. olarak mezun olmuştum ilköğretimden. şimdi lise 1'i bitirdim, bütün lise 1'ler arasında takdir alan 1 kişi var, ben de teşekkür aldım.

sonuç: lisede dersler zormuş :D
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

sanguis wrote:Ben de ortaokulda hep takdir alıyordum,hatta 3. olarak mezun olmuştum ilköğretimden. şimdi lise 1'i bitirdim, bütün lise 1'ler arasında takdir alan 1 kişi var, ben de teşekkür aldım.

sonuç: lisede dersler zormuş :D
Emin ol öyle :D
Forest Metal Is Immortal..
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Yok yaV dersler zor değil bence(Tabiki zor kısımları var ama bizim seviyemize göre sonuçta).Sadece bizler küçükken derslere gösterdiğimiz ilgiyi şimdi göstermiyoruz.Her ne kadar o zamanlar annelerimiz ders çalışmaya zorlasada sonuçta ders çalıyorduk.şimdi ise hiç umursamıyoruz ne kadar fazla ders çalış diyen olursa olsun...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

ilköğretimdeyken ders çalişmaya bile gerek yopktu sağ olsunlar öğretmenler 5i basarlardı :evillaugh: lisede de tam tersi inadına not düşürüolarr lise 3 teyim ve sadece 1 dönem taktir aldım o kadr hehehehhe
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ah ulan ah bir kere bile takdirname alamadım :evillaugh: onun yerine üst üste 3 sene disiplin cezası yediğim için ''Okuldan atacaz evladım hastamısın lan sen'' diye sene sonu müdür yardımcıları ve müdür arasındaki çemberde dayak yedim :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

bütün karne 5 miiiiiiiiiii? allahım bende istiyorum.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Post Reply