Evet!Karne Full Beş!!
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

walla benim ne ortaokul,ne lisede (turkiyedeki) bi basari belgem olmadi
ama veli toplantilara anneme akilli ama dikkati cabuk dagilan biri olarak gosterildim.:Pderslerle alakasi olmayan, akli fikri eglencede olan biri oldugumda tespit edilmis ust merciler tarafindan:P velasil ben ailemi yurt disinda okula baslayana kadar mutlu edemedim. Annemi bigun okuldan cagirmislardi, kadin panik eyvah burdada bi suru laf etcekler, burdada rahat durmadilar(kardesimide kast ediyo) toplantida bizimkinin eline plaketi verdiklerinde anliyo bu noldugunu , sinifin en basarili ogrencisi derslerine gosterdigi ozenden oturu tesekkur ederiz:D
ayrica belirtmekde fayda var ben hic farkli bi caba gostermedim,
sadece dersler turkiyedekinden daha eglencelydi :Dbenimde istedigim hep eglenmekdi 
ayrica belirtmekde fayda var ben hic farkli bi caba gostermedim,
Orta okuldayken ben de hep takdir aldım, hatta o üstün başarı belgesi denen şeyden de almıştım. Ama bu sene liseye geçtim ve teşekkür aldım, önceki senelere göre yüksek olan tek notum Almanca, ona da bu sene başladık, neyse ona da şükür diyip geçiştiriyorum. Dersler orta okula göre daha zorlu ve sıkıcı gelmeye başladı doğrusu-ah nerde o eski zamanlar? Usta-Ã?ırak ilişkileri? Bi simyacı ustam olcaktı ben de onun çırağı... Teknoloji yok, karne yok, ateşli silahlar yok, doğa var, asa var, kılıç var...
Ama maalesef mümkün olmuyor istemekle sadece. Zamanı geriye almak için alet bulmak lazım:D Neyse onu da geçtim calida yurt dışı derken neresi?
Ama maalesef mümkün olmuyor istemekle sadece. Zamanı geriye almak için alet bulmak lazım:D Neyse onu da geçtim calida yurt dışı derken neresi?
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
-
Efendi_Emburk
- Kullanıcı

-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Valla Lise 2 deydim lise 3 oldum şöyle bişey var benimde üstün başarı belgem vardı ortaokulda zaten ilk okul mezuniyetim ortalama 5.00 dı hep 5 alırdım.Ama Liseye geçtim oksden sonra boşlamanında etkisiyle hiç bişey alamadım ama sonra daha iyi olcağıma dair söz verdim ve hep teşekkür aldım mf öğrencisiym en son karnemde 4.08 ortalama ve teşekkür galiba takdir alamayacağım ben
Ama mf ye göre 4 ün üzeirnde ortalama bence gayet iyi 
Forest Metal Is Immortal..
Benim hiç takdir hiç teşekkür belgem olmadı. Onun yerine hep disiplin cezalarım oldu, hep uyarılarım ve 60 günü aşan devamsızlıklarım oldu. Babamı hep okula çağırıyorlardı kızınız şöyle şöyle yaptı disiplin kurulunda lütfen gelin diye. Ama hocalarla aram hep çok iyiydi hala da öyle
:D en basitinden hangi öğrenci elini hocanın omuzuna koyarak konuşur??? ahaha
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Yok yaV dersler zor değil bence(Tabiki zor kısımları var ama bizim seviyemize göre sonuçta).Sadece bizler küçükken derslere gösterdiğimiz ilgiyi şimdi göstermiyoruz.Her ne kadar o zamanlar annelerimiz ders çalışmaya zorlasada sonuçta ders çalıyorduk.şimdi ise hiç umursamıyoruz ne kadar fazla ders çalış diyen olursa olsun...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Ah ulan ah bir kere bile takdirname alamadım :evillaugh: onun yerine üst üste 3 sene disiplin cezası yediğim için ''Okuldan atacaz evladım hastamısın lan sen'' diye sene sonu müdür yardımcıları ve müdür arasındaki çemberde dayak yedim :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>