Ultima Online
-
NightShade
- Kullanıcı

- Argos_Brontes
- Kullanıcı

www.mithas.gen.tr Frp ve Pvp'nin tek adresi... Birkaç gün içinde test'e açılıyor tester olmak isteyenler kaçırmasınlar 
Ben de size Qual Power'ı sunuyorum.Ben oynuyorum şimdilik fena değil.Playerlar çok anlayışlı ve staff kadrosu çok güzel.
www.qpuo.com
www.qpuo.com
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
NightShade
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo
Kesinlikle katılıyorum UO ya 5 yılını vermiş bi adam olarak bıraktıktan sonra hayatım kesinlikle çok değişti. Kalkın Pc başından. Dışarda hayat varmış diyeceksiniz.Ben seneler önce dedim bunu:)lightflarer wrote:online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde
revulotion'a gelince ben hayatımda o kadar item açı adamı bir arada görmedim.Energy Robe giyen adamı Gz dısında yakalamak için peşinden o kadar adam koştururmu arkadaş çalış seninde olur.(Energy robe giyen adam benim
Ayrıca Pk lara laf etmeyin.Bende uzun sureler Pk oynadım ve en çok eğlendiğim dönem oydu hayatımda. Eğer action istiyorsanız Pk olduğunuzda aramanıza gerek yok. Ama şunuda belirtmeden geçemicem hayatımda hiç Minoc'ta miner kesen bi pk olmadım...
Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar !
Zaten grafiğe bakmış olsak uo oyuncusu kalmamış olması gerekirdi.Pandora'nın kutusu benzetmesi çok tutmuştu bu oyun içinlightflarer wrote:Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar !
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Haklsın bende bir ara wow oynadım ama yaklaşık 3 yıl kadar SİLKROAD(hala içimden geliyor oynamak) oynadım ve aşırı derecede bağımlısıydım. İnsanlarla bağlantın kesiliyor bir süre sonra şu anda oynamıyorum. Frp olmasa yine oynardım ama orda attığım sitresi burdada atıyorumlightflarer wrote:online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo
Thanks Mario but The princess is in another castle!!