Ultima Online

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

Ben de UO oynuyorum..
www.elpida.com
tavsiye ederim.
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

elpida iyi ama çok lag yapıyor bi ara orda da guild vardı ama pek takılmadık 1 ay kadar takıldık. .ibranice olayı pure mage lere baya avantaj saglamıyor değil :D
Auré Entuluva...Outa i lomé
Argos_Brontes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argos_Brontes »

www.mithas.gen.tr Frp ve Pvp'nin tek adresi... Birkaç gün içinde test'e açılıyor tester olmak isteyenler kaçırmasınlar :clap:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ben de size Qual Power'ı sunuyorum.Ben oynuyorum şimdilik fena değil.Playerlar çok anlayışlı ve staff kadrosu çok güzel.
www.qpuo.com
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NightShade »

RP yapanlar var mi içlerinde?
i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Elpida da arada ben de takılırım :) Nagzar karakterin adı görürseniz bir selam çakın...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

NightShade wrote:RP yapanlar var mi içlerinde?
Ben Türk serwerlarında rp yapan adam gibi göremedim.Ee kimse rp yapmayınca sende yapamıyorsun haliyle.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

beyler güzel bi runuo serverı arıyoruz arkadaslarla. oynayanınız varmı aranızda yada bilen biri yardımcı olabilirse cok sevinirim..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bunu ultima online kategorisinde yazman çok doğru olmuş :) Tebrik ediyorum.Senin dediğine tamamen katılıyorum.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

lightflarer wrote:online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde
Kesinlikle katılıyorum UO ya 5 yılını vermiş bi adam olarak bıraktıktan sonra hayatım kesinlikle çok değişti. Kalkın Pc başından. Dışarda hayat varmış diyeceksiniz.Ben seneler önce dedim bunu:)

revulotion'a gelince ben hayatımda o kadar item açı adamı bir arada görmedim.Energy Robe giyen adamı Gz dısında yakalamak için peşinden o kadar adam koştururmu arkadaş çalış seninde olur.(Energy robe giyen adam benim :D)

Ayrıca Pk lara laf etmeyin.Bende uzun sureler Pk oynadım ve en çok eğlendiğim dönem oydu hayatımda. Eğer action istiyorsanız Pk olduğunuzda aramanıza gerek yok. Ama şunuda belirtmeden geçemicem hayatımda hiç Minoc'ta miner kesen bi pk olmadım...

Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar !
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

lightflarer wrote:Yazmıcaktım aslında ama Uo diyince içimde bişiler kıpırdanıyor yeniden Cd Yi çıkartıp yuklemek geliyor içimden zor tutuyorum su an kendimi.Evet girafikleri bok olabilir ama önemli olan yaşattığı duygu değil midir A dostlar !
Zaten grafiğe bakmış olsak uo oyuncusu kalmamış olması gerekirdi.Pandora'nın kutusu benzetmesi çok tutmuştu bu oyun için :) İnsanın içindeki ateşi alevlendiriyor.Duygusu paha biçilemez :) Bir de şöyle adam gibi shard açılsa :roll:
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

lightflarer wrote:online oyunları hayattan çıkarınca aslında hayatın güzel olduğunu fark ediyorsunuz, gidip o gazla direkt eski bi sevgilinizle aranızı yapıyorsunuz en büyük artısı budur heralde, zamanında çok oynamıştım (tabii bi de gerçek anlamda bağımlıları vardı o ayrı bi konu o kadar değildim ben yine) sonra anladım mu, ultima, wow (zaten wow'u çok çok kısa bi süre oynadım) gibi oyunlar insan hayatını sömürüyo
Haklsın bende bir ara wow oynadım ama yaklaşık 3 yıl kadar SİLKROAD(hala içimden geliyor oynamak) oynadım ve aşırı derecede bağımlısıydım. İnsanlarla bağlantın kesiliyor bir süre sonra şu anda oynamıyorum. Frp olmasa yine oynardım ama orda attığım sitresi burdada atıyorum :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Babalar ben yine başladım. Başlıcam galiba :D

Aldım hesabımı uokings ten. Gelin dostlar bir olalım :D:D
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bende galiba yaza başlicam :) ARtık hangi shard olursa sanırım.Belli birşey vardı aslında ama adı neydi hiç hatırlamıyorum.
Post Reply