30. Senesinde Saygıyla.... Yıldız Savaşları...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Wader
Kullanıcı
Kullanıcı

30. Senesinde Saygıyla.... Yıldız Savaşları...

Post by Wader »

Arkadaşlar ilk göz ağrım,bilimkurgu şahaseri yıldız savaşları 30. senesine girmek üzere...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Açmış olduğunuz başlığın içeriği daha açık ve anlaşılır olursa, fikir paylaşımı da bir o kadar kolay olur. Lütfen açtığımız başlıklarda açık ve net olalım.

Evet Starwars hayranıyımdır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

30. yıl hatırına dvdleri izlemeye başladım IV,V,VI bu akşam üçlemenin son filmini izleyerek perdeyi kapatıyorum. :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben 30. yıl için yeni action figürleri bekliyorum. Darth vader kaskımın yanında bir ışın kılıcı daha ekleyebilirim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Biz arkadaşlarla sık sık buluşur ve her yılı saygıyla anarız.1-3-5-10-25-30-40 fark etmez bizim için :D .

Bu arada D şıkkını kim işaretledi? :mad:
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Kitaplarını bilmeyen biri...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Dragonfire wrote:Ben 30. yıl için yeni action figürleri bekliyorum. Darth vader kaskımın yanında bir ışın kılıcı daha ekleyebilirim.
Ben de yeni figurler bekliyorum!!!! Birkac sey cıkmıs gordum, marine trooper, airborne trooper falan.. Ama eski trilojinin figurlerini istiyorum. Bir tane stormtrooper gördüm, concept yapmışlar, rezil etmişler guzelim stormtrooper'ı. Su clone trooperlar gibi kaliteli bir stormtrooper cok isterdim....
(dikkatini cekerim, gene bir figur konusu, gene sen ve ben :D )

Cok kucukken babam beni Star Wars VI nın sinemasına götürmüştü, o gun hayatım değişti, tam bir SW fanıyımdır :) (utanarak soyluyorum, hiçbir sw etkinligine katılmadım :( )
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Utanma Possessed bende hiçbir etkinliğe katılamadım.Evet haklısın conceptlerden gördüklerim oldukça rezil durumda.

Ayrıca görüyorum ki D şıkkını işaretleyenler 3'e çıkmış onlara selamlarımı iletiyorum :mad:
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Evet gördüm bende yeni trooperleri. O bdeğilde sw3 ten kalma motora binen darth vadernedir ya. Ayıp ayıp.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Utanarak sölüyorum.D şıkkını ben işaretledim.Ne kitaplarını okudum, ne filmlerini izledim. :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

bu durumda sevgili edmond kendisini eksik hissetmesi gereken bi kişilik hatta bunca zamandır hissetmediyse artık geçen yıllarada yanmalıdır.

Zito Star Wars
Viva Star Wars
Long Live Star Wars
Star Wars Hallelujah
Çok Yaşa Star Wars
-Fac fortia et patere-
Post Reply