30. Senesinde Saygıyla.... Yıldız Savaşları...
30. Senesinde Saygıyla.... Yıldız Savaşları...
Arkadaşlar ilk göz ağrım,bilimkurgu şahaseri yıldız savaşları 30. senesine girmek üzere...
Açmış olduğunuz başlığın içeriği daha açık ve anlaşılır olursa, fikir paylaşımı da bir o kadar kolay olur. Lütfen açtığımız başlıklarda açık ve net olalım.
Evet Starwars hayranıyımdır.
Evet Starwars hayranıyımdır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de yeni figurler bekliyorum!!!! Birkac sey cıkmıs gordum, marine trooper, airborne trooper falan.. Ama eski trilojinin figurlerini istiyorum. Bir tane stormtrooper gördüm, concept yapmışlar, rezil etmişler guzelim stormtrooper'ı. Su clone trooperlar gibi kaliteli bir stormtrooper cok isterdim....Dragonfire wrote:Ben 30. yıl için yeni action figürleri bekliyorum. Darth vader kaskımın yanında bir ışın kılıcı daha ekleyebilirim.
(dikkatini cekerim, gene bir figur konusu, gene sen ve ben
Cok kucukken babam beni Star Wars VI nın sinemasına götürmüştü, o gun hayatım değişti, tam bir SW fanıyımdır
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Utanarak sölüyorum.D şıkkını ben işaretledim.Ne kitaplarını okudum, ne filmlerini izledim. 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury