Harry Potter
Harry Potter ın son kitap 21 Temmuz da çıkacak arkadaşlar eğer ing cesini sipariş vermek isterseniz www.amazon.com a uğrayın
Ashaman tötet!!!
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Evet ama Türkçesi ne olacak sizce?
Türkler çeviri de klasik saçmalamarını uygulamazlarsa, Ölümcül Ã?ukur, Lanetli Ã?ukur gibi bir şey olmasını bekliyorum ben
Ayrıca Melez-Prens konusunda haklısın rüyacı.Ancak ben onu da tek solukta okumuştum.Hele hele, Dumbledore'un ölüm sahnesinin olduğu yaklaşık 10 sayfayı aşırı kısa bir zaman diliminde bitirdim
Türkler çeviri de klasik saçmalamarını uygulamazlarsa, Ölümcül Ã?ukur, Lanetli Ã?ukur gibi bir şey olmasını bekliyorum ben
Ayrıca Melez-Prens konusunda haklısın rüyacı.Ancak ben onu da tek solukta okumuştum.Hele hele, Dumbledore'un ölüm sahnesinin olduğu yaklaşık 10 sayfayı aşırı kısa bir zaman diliminde bitirdim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ölümcül Takdis olacakmış.Edmond wrote:Evet ama Türkçesi ne olacak sizce?
Türkler çeviri de klasik saçmalamarını uygulamazlarsa, Ölümcül Ã?ukur, Lanetli Ã?ukur gibi bir şey olmasını bekliyorum ben![]()

Last edited by ruyaci on Wed Apr 11, 2007 11:14 pm, edited 1 time in total.
-
slickblade
- Kullanıcı

- dungeonmaster
- Kullanıcı