X-Ray metal fest

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Efla
Site Admin
Site Admin

X-Ray metal fest

Post by Efla »

15 nisanda Ankara Saklıkent'te X-Ray Metal Fest düzenlenecek

<a href="http://yunus.hacettepe.edu.tr/~sinan04/ ... EST_ss.jpg">
Image </a>
18 yaş sınırı var. Biletler de 10 milyon.

Crossfire
Black Tooth
Impulse
Guardinals
D'arch
Heretic Soul
Abstruse
Scarify

Sahne alacak.

Bu arada D'arch benim grubum .Hepinizi orda görmek bana mutluluk verecektir.
Last edited by Efla on Thu Mar 29, 2007 5:41 am, edited 1 time in total.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

İstanbulda olsaydı gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki ankarada...

Kolay gelsin sana Efla ve iyi eğlenceler..
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

bilet fiyatları da çok uygunmuş aslında...gitmek gerek... :w00t:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

15 mayıs diye yazmışsınız.Ama resimde 15 nisan diyor.Hangisi doğru??

Not:ben gelemem ama dikkatimi çekti...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu ne kardeşim satanist, satanist gruplar. Ele bak toba toba. şeytanın boynuzlarınımı taklit etmişler orda. Gidilmez bu konsere, kedi kesersiniz siz birde. :-P :D

Flüt çalan varsa grupların içinde gelmem zaten. Flüt çalanlara gıcığım ben. Flütlerini kafalarında kırmak istiyorum. Yada dur bende gideceğim bakalım flütlü birini görürüm belki orda. :evil: :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Gardinals grubu sitemizin eski üyelerinin kurmuş olduğu gothic metal yapan bir gruptur. Fallen, Mr_Zombie gibi...Bahaneyle onları da görmüş olursunuz. Diğer grupları bilmiyorum. Tarihi Efla yanlılş yazmış, afişteki doğrudur Nisan ayında konser.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ops harbi yanlış yazmışım düzelttim :)

Darkgnome'a yorum bile yapmıyoruz. Foruma bakıldığında kendisinin de sağlam bir metal dinleyicisi olduğunu anlamak zor değil. Manowar hakkında msela baya konuştuğunu hatırlıyorum :)

Bence çok laf atma flüdün kimin kafasında parçalanacağı da belli olmaz :D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

yaw sinirlerim tepeme çıkıyo böle durumlarda.

21-23 nisanda metükon var, kısmetse ordayım da, onun bikaç gün önüne bu konserleri, hemen ardına da hurock festivalini koymuşlar, insanın aklını çeliyolar.

işimden mi edeceksiniz lan beni??!

afiş güzelmiş he...
War, war never changes...
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Evet arkadaşlar, 12 Nisan'da Guardinals olarak biz de orda olacağız. Efla ve grubuna başarılar diliyorum burdan. "şimdi forumda artiz artiz konuşuyon, gel yüzüme söle" dicek olursa, yüzüne de sölerim :D

Güzel bi konser olcak, gelebilcek arkadaşlar kaçırmasınlar. Konserden sonra da takılırız. ;) Zaten Darkgnome, Horcoel gibi babalar kesin geliyolar degil mi?
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Baba değilim ben. Eskiden dinlerdim artık dinlemiyorum bile. Ancak arkadaş çevrelerinde olunca yada kafa dağıtmak istediğimde. Gelmek için hazırlıklara başladım ama.

Mr. zombiyide görelim. Zaten ondan sonra da METUCONda göreceğiz Zombiyi değil mi!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"şimdi forumda artiz artiz konuşuyon, gel yüzüme söle" :D

şaka bir yana ben de Guardinals'a başarılar diliyorum. Daha önceden kayıtları vesaire dinleyip beğenmiştim. Konser vesilesiyle Ankara'da da görücez.

Belki erkesi gün falan da birşeyler yapabiliriz, şehir dışından gelen arkadaşlarla tabi hemen gitmeleri gerekmiyosa...

Hatta 15inde beraber Crossfire konserine falan gidebiliriz :)
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Heheh, evet, Crossfire konserine gideriz beraber, hatta hazır gitmişken sahne de alırız ;) Ama pazartesi okul sebebiyle dönmek zorunda kalcaz büyük ihtimal. Metucon'a da katılmayı çok isterim gerçekten,.. şartlar uygun olursa gelcem.

Ya Efla, sağda sola bizim grupların ( D'arch & Guardinals ) konser gecesi "birlikte" bi sahne şovumuz olduğu gibi bi söylenti okuyom. Senin bu konuyla ilgili bi haberin var mı?
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
Post Reply