İstanbulda olsaydı gelmeyi çok isterdim ama ne yazık ki ankarada...
Kolay gelsin sana Efla ve iyi eğlenceler..
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Bu ne kardeşim satanist, satanist gruplar. Ele bak toba toba. şeytanın boynuzlarınımı taklit etmişler orda. Gidilmez bu konsere, kedi kesersiniz siz birde.
Flüt çalan varsa grupların içinde gelmem zaten. Flüt çalanlara gıcığım ben. Flütlerini kafalarında kırmak istiyorum. Yada dur bende gideceğim bakalım flütlü birini görürüm belki orda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gardinals grubu sitemizin eski üyelerinin kurmuş olduğu gothic metal yapan bir gruptur. Fallen, Mr_Zombie gibi...Bahaneyle onları da görmüş olursunuz. Diğer grupları bilmiyorum. Tarihi Efla yanlılş yazmış, afişteki doğrudur Nisan ayında konser.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Darkgnome'a yorum bile yapmıyoruz. Foruma bakıldığında kendisinin de sağlam bir metal dinleyicisi olduğunu anlamak zor değil. Manowar hakkında msela baya konuştuğunu hatırlıyorum
Bence çok laf atma flüdün kimin kafasında parçalanacağı da belli olmaz
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
21-23 nisanda metükon var, kısmetse ordayım da, onun bikaç gün önüne bu konserleri, hemen ardına da hurock festivalini koymuşlar, insanın aklını çeliyolar.
Evet arkadaşlar, 12 Nisan'da Guardinals olarak biz de orda olacağız. Efla ve grubuna başarılar diliyorum burdan. "şimdi forumda artiz artiz konuşuyon, gel yüzüme söle" dicek olursa, yüzüne de sölerim
Güzel bi konser olcak, gelebilcek arkadaşlar kaçırmasınlar. Konserden sonra da takılırız. Zaten Darkgnome, Horcoel gibi babalar kesin geliyolar degil mi?
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
Baba değilim ben. Eskiden dinlerdim artık dinlemiyorum bile. Ancak arkadaş çevrelerinde olunca yada kafa dağıtmak istediğimde. Gelmek için hazırlıklara başladım ama.
Mr. zombiyide görelim. Zaten ondan sonra da METUCONda göreceğiz Zombiyi değil mi!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Heheh, evet, Crossfire konserine gideriz beraber, hatta hazır gitmişken sahne de alırız Ama pazartesi okul sebebiyle dönmek zorunda kalcaz büyük ihtimal. Metucon'a da katılmayı çok isterim gerçekten,.. şartlar uygun olursa gelcem.
Ya Efla, sağda sola bizim grupların ( D'arch & Guardinals ) konser gecesi "birlikte" bi sahne şovumuz olduğu gibi bi söylenti okuyom. Senin bu konuyla ilgili bi haberin var mı?
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.