İstemeyiz. Zaten öyle warcraft tabanlı saçma bir film olmaz umarım. Bir Thrall olmazsa o filmden tat çıkmaz. Arthas yavaş yavaş lich e dönüşmezse kim napsın öle filmi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes wrote:İstemeyiz. Zaten öyle warcraft tabanlı saçma bir film olmaz umarım. Bir Thrall olmazsa o filmden tat çıkmaz. Arthas yavaş yavaş lich e dönüşmezse kim napsın öle filmi.
Kesinlikle katılıyorum. Kafalarına göre ne oyunda nede kitaplarda bulunmayan bir şeyleri koymasınlarda filme.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Oyunun aynısını koymazlarda bence göndermeler yaparlar. Warcraft için kitaplar ve oyunlar varken bence farklı bir hikaye yaratır ve sonrasında bu hikaye ile ileride wow'u, kitaplarını ve çıkarsa w4'ü birleştirirler.
Oyunundan farklı bir hikaye olacağı görüşündeyim. Ama şöyle ozan kılıklı biri, film boyunca, görülen büyülü eşyaları felan hikayesiyle bir geçse ve buda oyundaki karakterlerle ilgili olsa ne güzel olur değil mi?
Değil
Belkide bu film W4'ün bir habercisidir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bencede olursa ilk iki oyun taban alınır zaten tek filmlede kalmaz bu. Ama animasyon olacağınıda sanmıyorum. W4 ünde çıkacapını sanmıyorum =)
Benden kehanetler bu kadar.
Prince of Persia'yıda oynarım
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Warcraft'ta bir kere hele hele 3.'sünde Reign of Chaos ile Frozen Throne'u o kadar ayırt etmeyin birbirinden.İkisi de aynı konunun 2'ye bölünmüş hali.Tabi ben Arthas'ın Lich halini çok sevdim.İllidan'ı öldürdüğü sahneyi özellikle.O sahne olmazsa film kötüdür zaten.Sonra Maiden'in sattığı sahne.İllidan ile kardeşinin kaçtıkları sahne.Hepsi muhteşemdi.Ama en güzeli oynun sonundaki videoydu.Thrall'ın savaş sahnesi.Binlerce insan geliyor hepsini deviriyorlar 2 kişi.Muhteşemdi o yaa.Ayrıca ikisinde de Arthas söz konusu.Ayrıca doğru, sinema daha güzel olur.Ama Animasyon o kadar da kötü olmaz bence.Özellikle Arthas'ın o son video'daki İllidan'ı öldürürken ki tipini hiç bir insan yaratamaz.O nedenle animasyon daha kaliteli olur.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ama en güzeli oynun sonundaki videoydu.Thrall'ın savaş sahnesi.Binlerce insan geliyor hepsini deviriyorlar 2 kişi.
Hakkatten yapıyorlar mı böyle bir şey
Warcraft'ta bir kere hele hele 3.'sünde Reign of Chaos ile Frozen Throne'u o kadar ayırt etmeyin birbirinden.İkisi de aynı konunun 2'ye bölünmüş hali.
İşte bu noktada belirtmem gerekir ki, sonun kadar yanlışsın (: Hemen kızma, sebebim var. Reign of Chaos tüm Azeroth topraklarını ilgilendiren bir olayı anlatıyor. Burning Legion'ın dönüşünü ve bu sebeple tüm canlıların birleşip ortak paydada bunlara karşı vermeleri gereken bir savaş ! Frozen throne da ise işler epey bir değişiyor. Savaş bitmiş, artık Arthas'ın güce kavuşma, Illidan'ın ise verdiği sözleri tutma zamanı gelmiş. Frozen Throne büyük bir çoğunlukla bu ikisinin savaşını anlatıyor. Yani kısaca konu olarak birbirlerinden inanılmaz farklılar. Eski oyunlarına bakarsak, zaten hiç alakası olmadığını görebiliriz. En fazla warcraft 2 de thrall'ün babasının arkadaşını görme şansınız olabilir. Zaten karakterlerin aynı olması konuyu asla aynı kılmaz.
Warcraft 3 ün ilk videosunda thrall rüyasında ordusunu insan ordularının üzerine salıyor lakin bu hem rüyasında oluyor hem de iki kişi değil binlerce ork yürüyor insanları üzerinde. Edmondun dediği gibi birşey hatırlamıyorum ben. Aslında Warcraft videolarında yok öyle bir şey eminim (:
Binlerce insan dediği şeyin bu durumda bir adet iblis olması gerek (:
Grom Hellscream ile beraber saldırıyorlardı. Bence Blizzard'ın yapmış olduğu en iyi videolardan biridir.
Ya Frozen Throne hani bitince, buzdan yapılmış elektro itarlar eşliğinde Thrall ve Grom'un kestiği binlerce canlı.İnsandılar yanlış hatırlamıyorsam.Arada bir de orduların savaşını gösteriyor.Orası rüya mıydı?Yandan elektro gitarlar çalıyor hani?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.