warcraft film olacakmış

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Dragonfire wrote:Ben oynarım =P
Biz sizi daha ziyade Prince of Persia'nın filmi için düşünüyoduk :D

şaka bi yana biz arkadaşlarla warcraft3ü oynayıp videolarını gördükten sonra bu animasyonlar gibi film yapsalar ne güzel olur beee diyoduk.

Bakalım animasyon mu olacak normal mi ama yapılıyormuş işte. Heyecanla bekliyoruz.

Warcraftın dünyasının atmosferini yakalayabilirler umarım. Oyunalrda gördüğümüzden çok uzak olmasını istemyiz değil mi?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İstemeyiz. Zaten öyle warcraft tabanlı saçma bir film olmaz umarım. Bir Thrall olmazsa o filmden tat çıkmaz. Arthas yavaş yavaş lich e dönüşmezse kim napsın öle filmi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

aransayes wrote:İstemeyiz. Zaten öyle warcraft tabanlı saçma bir film olmaz umarım. Bir Thrall olmazsa o filmden tat çıkmaz. Arthas yavaş yavaş lich e dönüşmezse kim napsın öle filmi.
Kesinlikle katılıyorum. Kafalarına göre ne oyunda nede kitaplarda bulunmayan bir şeyleri koymasınlarda filme.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oyunun aynısını koymazlarda bence göndermeler yaparlar. Warcraft için kitaplar ve oyunlar varken bence farklı bir hikaye yaratır ve sonrasında bu hikaye ile ileride wow'u, kitaplarını ve çıkarsa w4'ü birleştirirler.

Oyunundan farklı bir hikaye olacağı görüşündeyim. Ama şöyle ozan kılıklı biri, film boyunca, görülen büyülü eşyaları felan hikayesiyle bir geçse ve buda oyundaki karakterlerle ilgili olsa ne güzel olur değil mi?

Değil :-P

Belkide bu film W4'ün bir habercisidir. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Bence mutlaka istedigimiz sevdigimiz warcrafttan uzak olacaktır. LOTR a yaptıkalarını gorduk hep birlikte...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bencede olursa ilk iki oyun taban alınır zaten tek filmlede kalmaz bu. Ama animasyon olacağınıda sanmıyorum. W4 ünde çıkacapını sanmıyorum =)
Benden kehanetler bu kadar.
Prince of Persia'yıda oynarım :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Warcraft'ta bir kere hele hele 3.'sünde Reign of Chaos ile Frozen Throne'u o kadar ayırt etmeyin birbirinden.İkisi de aynı konunun 2'ye bölünmüş hali.Tabi ben Arthas'ın Lich halini çok sevdim.İllidan'ı öldürdüğü sahneyi özellikle.O sahne olmazsa film kötüdür zaten.Sonra Maiden'in sattığı sahne.İllidan ile kardeşinin kaçtıkları sahne.Hepsi muhteşemdi.Ama en güzeli oynun sonundaki videoydu.Thrall'ın savaş sahnesi.Binlerce insan geliyor hepsini deviriyorlar 2 kişi.Muhteşemdi o yaa.Ayrıca ikisinde de Arthas söz konusu.Ayrıca doğru, sinema daha güzel olur.Ama Animasyon o kadar da kötü olmaz bence.Özellikle Arthas'ın o son video'daki İllidan'ı öldürürken ki tipini hiç bir insan yaratamaz.O nedenle animasyon daha kaliteli olur.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ama en güzeli oynun sonundaki videoydu.Thrall'ın savaş sahnesi.Binlerce insan geliyor hepsini deviriyorlar 2 kişi.
Hakkatten yapıyorlar mı böyle bir şey :-o :-o :-o
Warcraft'ta bir kere hele hele 3.'sünde Reign of Chaos ile Frozen Throne'u o kadar ayırt etmeyin birbirinden.İkisi de aynı konunun 2'ye bölünmüş hali.
İşte bu noktada belirtmem gerekir ki, sonun kadar yanlışsın (: Hemen kızma, sebebim var. Reign of Chaos tüm Azeroth topraklarını ilgilendiren bir olayı anlatıyor. Burning Legion'ın dönüşünü ve bu sebeple tüm canlıların birleşip ortak paydada bunlara karşı vermeleri gereken bir savaş ! Frozen throne da ise işler epey bir değişiyor. Savaş bitmiş, artık Arthas'ın güce kavuşma, Illidan'ın ise verdiği sözleri tutma zamanı gelmiş. Frozen Throne büyük bir çoğunlukla bu ikisinin savaşını anlatıyor. Yani kısaca konu olarak birbirlerinden inanılmaz farklılar. Eski oyunlarına bakarsak, zaten hiç alakası olmadığını görebiliriz. En fazla warcraft 2 de thrall'ün babasının arkadaşını görme şansınız olabilir. Zaten karakterlerin aynı olması konuyu asla aynı kılmaz.
Been there. Seen that. Got the scars.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Thrall ın insanlarla savaşını hatırlıyorum bende :plotting: warcraft 3 videolarında mı?
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Warcraft 3 ün ilk videosunda thrall rüyasında ordusunu insan ordularının üzerine salıyor lakin bu hem rüyasında oluyor hem de iki kişi değil binlerce ork yürüyor insanları üzerinde. Edmondun dediği gibi birşey hatırlamıyorum ben. Aslında Warcraft videolarında yok öyle bir şey eminim (:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

belkide Thrall ve Grom un iblisle savaşından bahsediyordur :) orada 2 kişiydiler
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Binlerce insan dediği şeyin bu durumda bir adet iblis olması gerek (:
Grom Hellscream ile beraber saldırıyorlardı. Bence Blizzard'ın yapmış olduğu en iyi videolardan biridir.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bahsettiği şey bence oyun içi hazırlanmış demolardan cast geçerken Thrall Vojin ve Beastmaster bisürü yaratık kesyorlar. Ondan bahsediyor sanırım.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya Frozen Throne hani bitince, buzdan yapılmış elektro itarlar eşliğinde Thrall ve Grom'un kestiği binlerce canlı.İnsandılar yanlış hatırlamıyorsam.Arada bir de orduların savaşını gösteriyor.Orası rüya mıydı?Yandan elektro gitarlar çalıyor hani?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yok işte benim dediğim şey o ama Grom yok orda Vojin Thrall ve Beastmaster var. Murlock kesiyorlar birde başka yaratıklar.
Post Reply