Paintball

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Bende gelmeyi isterim.
Been there. Seen that. Got the scars.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

kimler geliyor bakalım yeminer,yener,yılmax,narq,jinakuma,artemisenteri,ben şimdilik 7 kişi taksimde yer ayarlamaya çalışayım bakalım bulabilecekmiyim bu arada aranızda bir yer bilen varsa o da yazıversin bir zahmet.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Otomatikman kullanıcı sayısı daha fazla bu da demek oluyorki adminler ve modlar Otomatikman kaybetmiş bulunuyorlar.Hiç oynamayalım bile.Biz yendik sizi

Otomatikman :D

Ben geliyorum.........
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Zaman kesin belirlensin, bize uygun olursa geliriz .. Celeraen ve Ombuspider olarak..
Malum dersane, okul ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:kimler geliyor bakalım yeminer,yener,yılmax,narq,jinakuma,artemisenteri,ben şimdilik 7 kişi taksimde yer ayarlamaya çalışayım bakalım bulabilecekmiyim bu arada aranızda bir yer bilen varsa o da yazıversin bir zahmet.

Bu kadroya eklenebilecek daha pek çok kişi var :) . Hemen sayayım ; Bogus (kendisi daha bir şey yazmamış buraya ama gelmekten başka hiç bir şansı yok :D ), Adem, Atakan (Atakan the Barbarian olmadan Paintball olmaz :D ), Celeraen ve Ombuspider. 11 kişi bu karoya en az 5 kişi daha ekleriz biz, kalabalık olalımki daha eğlenceli olsun :) .

Narq wrote:Otomatikman kullanıcı sayısı daha fazla bu da demek oluyorki adminler ve modlar Otomatikman kaybetmiş bulunuyorlar.Hiç oynamayalım bile.Biz yendik sizi

Otomatikman :D

Ben geliyorum.........

Fatih seni bir otomatiğe bağlarım Otomatik_Man olursun :D .

ombuspider wrote:Zaman kesin belirlensin, bize uygun olursa geliriz .. Celeraen ve Ombuspider olarak..
Malum dersane, okul ..
İşte bu sebeplerle size uygun olan zamanı söyleyin bizde ona göre bir gün belirleyelim bizim kadronun hafta sonları genelde boş.

Arkadaşlar şunuda belirtmek istiyorum oyunda iki tane takım bulunacak bu takımlardan birinin adı "SilverPeace" diğeri ise "Brotherhood" SilverPeace' nin komutanı "dfunk" diğer takım ise bana aittir :D .

Evet katılımları görelim :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Hımm..Efendim şöyle bir durum belirdi.. Bizim gelebilmemizin pek mümkünatı kalmadı. Tabi 2.5 hafta sonraki pazar günü olursa bu olay, ayrı ..
Kısacası biz sizi tutmayalım, Paintball olmasa da , daha sonraki tarihlerde yapılıcak olan genel buluşmaya katılabiliriz büyük ihtimalle..
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

ombus bu işlerde ha deyince olmuyor zaten en az iki hafta daha sürer ayarlamalar
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

E bu işin ha deyince olmaması bizim işimize yarıyo açıkçası, çünkü katılma fırsatımız oluyo.. Daha iyi :)
galanodel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by galanodel »

haa bir dakıkaa ben kımsenın komutasına gırmem :mad: :D ben varım
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

şu işlerimi bir bitireyim ayarı yapacamda nasıl?
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Ã?SS den sonraya kalacak galiba bu iş o zamana kadar artık FRP ye devam ederiz Haziran sonu gibi detaylı bilgi vermeye başlıcam takvime yazdım bak SÖZ! :D
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Bu da yalan olmasa bari ya :roll:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
navit
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by navit »

en son yazı üzerinden byaa geçmş ama ypıldımı die merak ettim eer yazn yapma ihtimali varsa kendimle beraber 2-3 kşi daa getreblrm.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Ã?ss den sonra yapmayı düşünüyorum bekleyin buradan haberdar edileceksiniz.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Ã?ss öss dedik biz, öss'de geçmek üzere 2 hafta kaldı geçsin gitsin artık biz de işimize bakalım :)
Ã?ss neferi olarak son feryadım ..
Locked