Paintball
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Otomatikman kullanıcı sayısı daha fazla bu da demek oluyorki adminler ve modlar Otomatikman kaybetmiş bulunuyorlar.Hiç oynamayalım bile.Biz yendik sizi
Otomatikman
Ben geliyorum.........
Otomatikman
Ben geliyorum.........
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
ombuspider
- Kullanıcı

dfunk wrote:kimler geliyor bakalım yeminer,yener,yılmax,narq,jinakuma,artemisenteri,ben şimdilik 7 kişi taksimde yer ayarlamaya çalışayım bakalım bulabilecekmiyim bu arada aranızda bir yer bilen varsa o da yazıversin bir zahmet.
Bu kadroya eklenebilecek daha pek çok kişi var
Narq wrote:Otomatikman kullanıcı sayısı daha fazla bu da demek oluyorki adminler ve modlar Otomatikman kaybetmiş bulunuyorlar.Hiç oynamayalım bile.Biz yendik sizi
Otomatikman![]()
Ben geliyorum.........
Fatih seni bir otomatiğe bağlarım Otomatik_Man olursun
İşte bu sebeplerle size uygun olan zamanı söyleyin bizde ona göre bir gün belirleyelim bizim kadronun hafta sonları genelde boş.ombuspider wrote:Zaman kesin belirlensin, bize uygun olursa geliriz .. Celeraen ve Ombuspider olarak..
Malum dersane, okul ..
Arkadaşlar şunuda belirtmek istiyorum oyunda iki tane takım bulunacak bu takımlardan birinin adı "SilverPeace" diğeri ise "Brotherhood" SilverPeace' nin komutanı "dfunk" diğer takım ise bana aittir
Evet katılımları görelim
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
ombuspider
- Kullanıcı

Hımm..Efendim şöyle bir durum belirdi.. Bizim gelebilmemizin pek mümkünatı kalmadı. Tabi 2.5 hafta sonraki pazar günü olursa bu olay, ayrı ..
Kısacası biz sizi tutmayalım, Paintball olmasa da , daha sonraki tarihlerde yapılıcak olan genel buluşmaya katılabiliriz büyük ihtimalle..
Kısacası biz sizi tutmayalım, Paintball olmasa da , daha sonraki tarihlerde yapılıcak olan genel buluşmaya katılabiliriz büyük ihtimalle..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı