---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Ao
- Kullanıcı

Dfunk diş sağlığına biraz daha önem ver olmuyor böyle kardeşim
Yada sırıtma.Bu üzerimdeki kırmızı üç noktada ne Dfunk şaka yaptım abi kızma 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
DamnedLord
- Kullanıcı

DamnedLord: Avatara baktımda sana bir sempati uyandı. İlk izlenim önemlidir tabee. İlginç yani kişiliğinde bu avatar kadar ilginçmi acaba. Daha 3 mesaj olmuş bekliyoruz devamını.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Banada öyle gibi geldi.Yener wrote:Wolverine.Bashall wrote:Bende tahlil istiyorum bende istiyorum
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Arres sende avatar değiştirme olayında bayaa hızlısın. Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror. ama kesin başka bir şeydir. Kim onları avatar olarak kullanırki? 
Eskisi ka
Eskisi ka
Yani aransayes'in avatara laf yok.Siliterin seninki sanki vampir gibi duruyor :plotting: :plotting:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Yok yok powerrangerstaki bir karaktere daha çok benziyor. İlk kez geldğinde power rangersta kötülerin başı böyle güyüniyordu sanırım.arres wrote:eh,artık...bu yoruma da birşey diyemiyorum...benim ki sauron'du...hiç mi anlaşılmıyor?Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror
Aransayes: Senin avatarlarda hep "Her an dalabilirim!" bakışı yapıyor. Kişilikle bir alakası var mı? Hani tamam karizma ama hakkında yanlış düşüncelere kapılmayalım değil mi.
Eskisi ka
Eskisi ka