---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Dfunk diş sağlığına biraz daha önem ver olmuyor böyle kardeşim :) Yada sırıtma.Bu üzerimdeki kırmızı üç noktada ne Dfunk şaka yaptım abi kızma :evil:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

acaba bana ne derdin?
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

AAA... Hoşgeldin Merter :) Ben daha resim koyamadım....

"Daha doğrusu resim koymaya üşenmem geçmedi..."
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

DamnedLord: Avatara baktımda sana bir sempati uyandı. İlk izlenim önemlidir tabee. İlginç yani kişiliğinde bu avatar kadar ilginçmi acaba. Daha 3 mesaj olmuş bekliyoruz devamını.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bashall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Bashall »

Bende tahlil istiyorum bende istiyorum :)
Shadowstep
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bashall wrote:Bende tahlil istiyorum bende istiyorum :)
Wolverine.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yener wrote:
Bashall wrote:Bende tahlil istiyorum bende istiyorum :)
Wolverine.
Banada öyle gibi geldi. :D Karizma yapmaya çalışan, karizma yoksunu bir görüntü diye düşünüyorum. Hayalimdeki Wolwerine ile tam uyuşmaması beni hayli üzmüştü. wolwerine karizma düşkünü hareketlşer yapacağına daha doğrudan konuşan birisiydi aslında. Filimde ise pençeleri ile yaptığı sayısız şaklabanlıkla karizma yapmaya çalışan biri oluyor. Ahh neredesin yabanıl, wolwerinem. (Yani biraz atipati ile yaklaştığım bir avatar. Daha fazla yorum yapmayayım istersen :) )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

darkgome'un avatarı çift kişilikliliğin klasik bir örneği gibi sanki...korkan ve korkutan iki ayrı kişilik... :D ama herzaman olduğu gibi bu avatarı da çok güzel...çok karizmatik ...:clap: :clap: :clap:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arres sende avatar değiştirme olayında bayaa hızlısın. Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror. ama kesin başka bir şeydir. Kim onları avatar olarak kullanırki? :D
Eskisi ka
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

aransayes seninde yeni avatar çok karizma yani...
tebrik ederim
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yani aransayes'in avatara laf yok.Siliterin seninki sanki vampir gibi duruyor :plotting: :plotting:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sağolun siliterin ve Edmond.

siliterin,in avatarı da ısırdı ısıracak aç bir vampir :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

arres wrote:
Bu seferki sanki biraz Power rangers'ı andıyıror
eh,artık...bu yoruma da birşey diyemiyorum...benim ki sauron'du...hiç mi anlaşılmıyor? :-o
Yok yok powerrangerstaki bir karaktere daha çok benziyor. İlk kez geldğinde power rangersta kötülerin başı böyle güyüniyordu sanırım. :D

Aransayes: Senin avatarlarda hep "Her an dalabilirim!" bakışı yapıyor. Kişilikle bir alakası var mı? Hani tamam karizma ama hakkında yanlış düşüncelere kapılmayalım değil mi. :-P
Eskisi ka
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

Ama duruma göre her an dalabilirimde belli olmaz
"gözüme bak,anlarsın" der gibi aslında :D

neyse,ben yine değiştirdim...n'apıyım ama,bir türlü beğendiremiyorum avatarımı ya :cry: :D
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

eh,madem korkunç dedin...ben de ona göre bir avatar seçeyim artık...şöyle çoooook korkunç!ama bu sefer son olucak...değiştirmem bak.. :D
Post Reply