MetuCON'07
MetuCON'07
Merhaba.
Türkiyenin en büyük rol yapma oyunları şenliği olan MetuCON bu yıl 21-22-23 nisan tarihlerinde yine ODTÃ? yerleşkesinde düzenlenecektir.
Bu yıl 11.si düzenlenecek olan MetuCON'un dahilinde çeşitli sistemlerde oynanan masaüstü ve canlandırmalı rol yapma oyunlarına katılmakla beraber panayır alanında kurulacak olan standlarda indirimli fantezi kurgu kitaplarından Warhammer minyatürlerine, kılıçlar ve zırhlara kadar pek çok fantastik ürüne ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Ayrıca çeşitli yarışmalar sayesinde doyasıya eğleneceksiniz.
GM kayıtları 23 şubat itibariyle başlamıştır. http://www.metucon.org adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Türkiyenin en büyük rol yapma oyunları şenliği olan MetuCON bu yıl 21-22-23 nisan tarihlerinde yine ODTÃ? yerleşkesinde düzenlenecektir.
Bu yıl 11.si düzenlenecek olan MetuCON'un dahilinde çeşitli sistemlerde oynanan masaüstü ve canlandırmalı rol yapma oyunlarına katılmakla beraber panayır alanında kurulacak olan standlarda indirimli fantezi kurgu kitaplarından Warhammer minyatürlerine, kılıçlar ve zırhlara kadar pek çok fantastik ürüne ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Ayrıca çeşitli yarışmalar sayesinde doyasıya eğleneceksiniz.
GM kayıtları 23 şubat itibariyle başlamıştır. http://www.metucon.org adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hımmm hemen belirteyim her ne kadar neden seçildiğini anlasam bile tarihler çok kötü... Dolayısıyla uzun süre gelenleri karşılamam ne yazık ki mümkün değil. Ancak bir uğrayıp selam vermeye çalışırım. Ancak söz de veremem. AMA ne yapabilirim. Eğer alınması gereken bir şey ya da yapılması gereken bir konuşma olursa halletmeyi denerim. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Geri sayım başladı sadece 37 gün kaldı. İnşallah bir işim çıkmaz. Geçen seferkini askerlik yüzünden kaçırdım nasılda üzülmüştüm. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ewt ben de askerlik nedeniyle kaçırmıştım maalesef. işim olmayanda ordayım.Darkgnome wrote:Geri sayım başladı sadece 37 gün kaldı. İnşallah bir işim çıkmaz. Geçen seferkini askerlik yüzünden kaçırdım nasılda üzülmüştüm.
bi de şu t-shirtleri daha kaliteli yapsalar çok sevinecem. 2004 t-shirti çok da az giymeme raamen yerbezi kıvamına geldi.
War, war never changes...
Hatta saco MtG turnuvasına katılacak orda. Ben şimdiden Saco T-shirtlerini basmaya başladım. Sloganlarıda siz bulun.
"En iyi deste Saconun kupa saconun"

"En iyi deste Saconun kupa saconun"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
holydamien
- Kullanıcı

İstanbul Ã?niversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü olaraktan büyükcene bir kafile ile 20 nisan akşamı trenle yola çıkıp katılacağızdır. Eğer şehr-i İstanbul'dan gidecekler var ise bir topluca gitmeye ne dersiniz? şöyle trende bir vagon kapatsan fena mı olur? İlgilenenler varsa henüz çok geç değilkene toplu bilet alımı işi için bir araya gelebiliriz. İletişim bilgilerim profilde mevcuttur, bendeniz iübkfk başkanı Onur "holy damien" Ã?etinkaya.