MetuCON'07

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
_LuthieN_
Kullanıcı
Kullanıcı

MetuCON'07

Post by _LuthieN_ »

Merhaba.

Türkiyenin en büyük rol yapma oyunları şenliği olan MetuCON bu yıl 21-22-23 nisan tarihlerinde yine ODTÃ? yerleşkesinde düzenlenecektir.

Bu yıl 11.si düzenlenecek olan MetuCON'un dahilinde çeşitli sistemlerde oynanan masaüstü ve canlandırmalı rol yapma oyunlarına katılmakla beraber panayır alanında kurulacak olan standlarda indirimli fantezi kurgu kitaplarından Warhammer minyatürlerine, kılıçlar ve zırhlara kadar pek çok fantastik ürüne ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Ayrıca çeşitli yarışmalar sayesinde doyasıya eğleneceksiniz.

GM kayıtları 23 şubat itibariyle başlamıştır. http://www.metucon.org adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ben kıbrıs kampüsünde okuyorum. Bu yılki etkinliklere bizde katılmak isteriz.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hımmm hemen belirteyim her ne kadar neden seçildiğini anlasam bile tarihler çok kötü... Dolayısıyla uzun süre gelenleri karşılamam ne yazık ki mümkün değil. Ancak bir uğrayıp selam vermeye çalışırım. Ancak söz de veremem. AMA ne yapabilirim. Eğer alınması gereken bir şey ya da yapılması gereken bir konuşma olursa halletmeyi denerim. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende gelir kitap alır giderim. Belki bir kaç kişinin oyunlarını da seyrederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben kesin ordayım...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Geri sayım başladı sadece 37 gün kaldı. İnşallah bir işim çıkmaz. Geçen seferkini askerlik yüzünden kaçırdım nasılda üzülmüştüm. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Darkgnome wrote:Geri sayım başladı sadece 37 gün kaldı. İnşallah bir işim çıkmaz. Geçen seferkini askerlik yüzünden kaçırdım nasılda üzülmüştüm. :)
ewt ben de askerlik nedeniyle kaçırmıştım maalesef. işim olmayanda ordayım.

bi de şu t-shirtleri daha kaliteli yapsalar çok sevinecem. 2004 t-shirti çok da az giymeme raamen yerbezi kıvamına geldi. :(
War, war never changes...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Beyler, ben büyük bir grupla birlikte METUCon'a gidiyorum. Siteden arkadaşları da görmek isterim orada. Gerçekten güzel geçeceğini düşünüyorum bu festivalin...Kimler gelecek kesin olan varmı?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hatta saco MtG turnuvasına katılacak orda. Ben şimdiden Saco T-shirtlerini basmaya başladım. Sloganlarıda siz bulun.

"En iyi deste Saconun kupa saconun" :-P :D
Eskisi ka
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Ben de gelip ziyaret edebilirim belki o tarihlerde Ankarada olucam fırsat olursa gelmek isterim.Acaba beni alırlarmı ki :D lisedeyim ben???
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Gel gel bana destek lazım seyirci avantajı karşı tarafı yıldırsın :-P
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

OOOO şampiyon saco OOOOOO en büyük saco.

şimdiden hazırlıyım sloganları :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
holydamien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by holydamien »

İstanbul Ã?niversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü olaraktan büyükcene bir kafile ile 20 nisan akşamı trenle yola çıkıp katılacağızdır. Eğer şehr-i İstanbul'dan gidecekler var ise bir topluca gitmeye ne dersiniz? şöyle trende bir vagon kapatsan fena mı olur? İlgilenenler varsa henüz çok geç değilkene toplu bilet alımı işi için bir araya gelebiliriz. İletişim bilgilerim profilde mevcuttur, bendeniz iübkfk başkanı Onur "holy damien" Ã?etinkaya.
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

O tarihte benim vizelerim bitmiş olucak,bende gelmeye çalışıcam İzmirden zor olucak ama napalım,hem Sacokhan biraderimlede en sonunda buluşmuş olucaz.

Sacit kardeşim benim be heyttt ulen. :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Gel gel emir, görim seni...
Post Reply